search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:21
MENU CLOSE

Τι απαντά το νοσοκομείο Χανίων για το ιατρικό ραντεβού μετά από δύο χρόνια

02.02.2020 18:33
Τι απαντά το νοσοκομείο Χανίων για το ιατρικό ραντεβού μετά από δύο χρόνια - Media

 

Στην άμεση κάλυψη της θέσης ενός γαστρεντερολόγου στο Νοσοκομείο Χανίων προχωρά η διοίκηση, μετά την έκταση που έλαβε η καταγγελία για ασθενή στην οποία ορίστηκε ιατρικό ραντεβού για σοβαρή εξέταση το 2022.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η νέα Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, σε συνεργασία με τη Διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, έχει ήδη προβεί στην πρόσληψη ενός επικουρικού γαστρεντερολόγου ιατρού και τις επόμενες ημέρες το Τμήμα θα ενισχυθεί με ακόμη έναν. Επίσης, ξεκινάει άμεσα η λειτουργία και δεύτερου τακτικού εξωτερικού γαστρεντερολογικού ιατρείου.

Όπως αναφέρεται ακόμη, τα ραντεβού που βρίσκονται σε εκκρεμότητα θα επαναπρογραμματιστούν και οι ασθενείς θα ειδοποιηθούν για τις νέες ημερομηνίες.

Είχε προηγηθεί παρέμβαση του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, ο οποίος ζήτησε ενημέρωση και εξηγήσεις από όλες τις εμπλεκόμενες υγειονομικές αρχές ενώ έδωσε εντολή να διερευνηθεί άμεσα η υπόθεση.

Το θέμα δημοσιοποίησε η κόρη της ασθενούς, η οποία έγραψε στο facebook:

«Λοιπόν αγαπητοί αρμόδιοι στο Υπουργείο Υγείας και τωρινοί και προηγούμενοι και επόμενοι…

Η μαμά μου πήγε σήμερα» (σ.σ.: χθες, Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020) «στο Νοσοκομείο Χανίων να κλείσει ένα ραντεβού για να κάνει γαστροσκόπηση και κολονοσκοπηση. Με πήρε τηλέφωνο αμέσως μετά για να μου πει ότι τον άλλο μήνα.. σε μερικές μέρες δηλαδή… θα κάνει την εξέταση και ήταν πολύ χαρούμενη. Όταν όμως πήγε σπίτι και είδαν με τον αδερφό μου το χαρτάκι η απογοήτευση ήταν μεγάλη. Το ραντεβού έχει κλειστεί για το 2022. Όταν μου το είπε, σκέφτηκα να κλάψω ή να γελάσω;

Λοιπόν γέλασα πολύ… μα πάρα πολύ. Και όχι γιατί ήταν αστείο, αλλά μόνο ως αστείο μπορεί κανείς να το εκλάβει για να μη θυμώσει πολύ… Και είναι μέχρι να τύχει στον καθένα και να δει ποιο πραγματικά είναι το Σύστημα Υγείας για το οποίο πληρώνουμε αδρά και παχουλά όλοι μας…

Αυτή είναι η κατάσταση στον χώρο της υγείας και όχι μόνο, και τα προβλήματα είναι τεράστια και επειδή δεν τα φωνάζουμε καθημερινά δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν…».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:20