search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:41
MENU CLOSE

Πανηγυρισμοί στο Star για το Master Chef

03.02.2020 08:10
MasterChef: Ο Γιώργος ζήτησε συγγνώμη από τις κομμώτριες αλλά δεν μετανιώνει για τίποτα - Media

 

Η δυναμική είσοδος του «Master Chef» στον πίνακα τηλεθέασης σκορπάει ευφορία στο Star. Ο τηλεοπτικός σταθμός έχει τη δυνατότητα να πετύχει τον στόχο που τέθηκε από την εποχή που ελήφθη η απόφαση να εγκαταλειφθεί η επένδυση του Ομίλου Βαρδινογιάννη στο Mega και να ενισχυθεί το Star.

Η μαζική απήχηση του τέταρτου κύκλου του «Master Chef» ενίσχυσε με μονάδες τηλεθέασης το Star, το οποίο από την περασμένη Δευτέρα βρίσκεται στην πρώτη θέση με μικρή ή μεγαλύτερη διαφορά από τον ΑΝΤ1, ο οποίος στηρίζεται κυρίως στις «Άγριες Μέλισσες», αν και όλα του τα προγράμματα παρουσιάζουν άνοδο.

Ο ΑΝΤ1 βασίζεται στην ποικιλία του φετινού προγράμματος για να συγκεντρώσει διαφήμιση στο τρέχον εξάμηνο, ενώ το «όπλο» του Star θα είναι η μεγάλη απήχηση του «Master Chef». 

Πηγή: typologies.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:40