search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:11
MENU CLOSE

O Άδωνις…killer της προστασίας πρώτης κατοικίας: «Ούτε πρέπει να υπάρχει»! (Video)

03.02.2020 08:48
O Άδωνις...killer της προστασίας πρώτης κατοικίας: «Ούτε πρέπει να υπάρχει»! (Video) - Media

 

Τα είπε όλα μέσα σε μία φράση, όσον αφορά το πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας από πλειστηριαμούς, ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, στο πλαίσιο χαιρετισμού που απηύθυνε σε εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου.

Ο κορυφαίος υπουργός και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε από το βήμα ότι δεν υπάρχει απόλυτη προστασία της πρώτης κατοικίας σε καμία προηγμένη οικονομία για να προσθέσει ότι «ούτε πρέπει να υπάρχει». Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης πήγε ένα βήμα παραπέρα χαρακτηρίζοντας την προστασία της πρώτης κατοικίας ως «ζημιογόνα» για την οικονομία.

Το βίντεο από την παρέμβαση του Άδωνι Γεωργιάδη.

Nα θυμίσουμε ότι ο ίδιος υπουργός μιλώντας σε εκπομπή του πρώτου προγράμματος της ΕΡΤ, τον περασμένο μήνα, χωρίς ενδοιασμό είχε δηλώσει ότι μετά τις 30 Απριλίου, καταληκτική ημερομηνία της παράτασης στο υφιστάμενο πλαίσιο του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών, αρχίζουν οι πλειστηριασμοί και πολλοί κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33