search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:36
MENU CLOSE

Στις 14 Φεβρουαρίου η πρεμιέρα του νέου MEGA

03.02.2020 09:03
Στις 14 Φεβρουαρίου η πρεμιέρα του νέου MEGA - Media

 

Την πιο ερωτική ημέρα του χρόνου αποφάσισαν στη Συγγρού (που κάποτε ήταν η πιο ερωτική λεωφόρος της πόλης) για να κάνει πρεμιέρα το νέο MEGA! Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ρεπορτάζ της εφημερίδας “Παραπολιτικά” και δημοσιεύει το enimerosi24.gr, η εφημερίδα ως γνωστόν διατηρεί φιλικές σχέσεις με την ιδιοκτησία της Alter Ego και ως εκ τούτου κάτι παραπάνω θα γνωρίζει!

Συγκεκριμένα η εφημερίδα αναφέρει οτι “Ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων αναμένεται να εκπέμψει (εκτος συγκλονιστικού απροόπτου) το MEGA του Βαγγέλη Μαρινάκη”.

Και επειδή η πρεμιέρα του καναλιού είναι από μόνο του απρόοπτο μετά τις αλλεπάλληλες αναβολές, το ΜΟΝΟ πραγματικά συγκλονιστικό θα ειναι να πέσει μέσα το ρεπορτάζ και στις 14 Φεβρουαρίου ημέρα Παρασκευή οι ερωτευμένοι να γιορτάσουν μαζί με το νέο MEGA! Πόσο γλυκό!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:36