search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:00
MENU CLOSE

Δεύτερο απεργιακό… λουκέτο την Κυριακή στα Jumbo Πρέβεζας (Photos)

03.02.2020 09:14
Δεύτερο απεργιακό... λουκέτο την Κυριακή στα Jumbo Πρέβεζας (Photos) - Media

 

Mε νέα απεργιακή κινητοποίηση και συγκέντρωση απάντησαν οι εργαζομενοι και το Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας χθες Κυριακή 2 Φλεβάρη στη διοίκηση της αλυσίδας JUMBO που αποφάσισε να ανοίξει και τις Κυριακές το κατάστημά της στον Λούρο Πρέβεζας. 

Με τίτλο «Αρνούμαστε να χαρίσουμε τις Κυριακές μας στην εργοδοσία,» η ανακοίνωση εργαζομένων στα καταστήματα της αλυσίδας αναφέρει: «Αφού μας ανάγκασαν στην 6ημερη εργασία που προστέθηκε στους χαμηλούς μισθούς, την ημιαπασχόληση, τις συμβάσεις ορισμένου χρόνου, την εντατικοποίηση και τα ανύπαρκτα μέτρα υγείας και ασφάλειας… και όλα αυτά βέβαια αξιοποιώντας τους νόμους που έχει εξασφαλίσει η εργοδοσία από όλες τις κυβερνήσεις για να αυξήσει τα κέρδη της, έρχεται σήμερα ο εργοδότης μας και ανοίγει και τις 52 Κυριακές σε Πρέβεζα-Κατερίνη, δηλώνοντας ότι θα εφαρμοστεί αυτό το μέτρο σε όλα τα καταστήματα. Δηλαδή δουλειά με τους χειρότερους όρους αμοιβής και συνθηκών, 7 μερες την εβδομάδα, με ότι αυτό συνεπάγεται για τη ζωή μας, την υγεία μας και τις οικογένειες μας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:59