search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:51
MENU CLOSE

Παρουσιάστηκε το νέο logo του Αθήνα 984

03.02.2020 09:42
ΟΗΕ: Ο Γκουτέρες θέλει να παραμείνει Γενικος Γραμματέας για δεύτερη θητεία - Media

 

Νέα Εποχή, Νέο Λογότυπο Για Τον Αθήνα 9.84» λέει το Δημοτικό Ραδιόφωνο των Αθηνών που παρουσίασε χθες στο Noel, στο κέντρο της πόλης, το νέο του λογότυπο.

Όπως αναφέρει το e-tetradio, η Νίκη Αραμπατζή, πρόεδρος του σταθμού μίλησε για την επόμενη ημέρα του σταθμού που «στο πρόγραμμά του θα έχει ενημέρωση με έγκυρα και έγκαιρα δελτία ειδήσεων, πολιτισμό, μουσική και βέβαια θα δίνεται έμφαση στα θέματα του Δήμου Αθηναίων, στους κατοίκους αλλά και τις ανάγκες του Δήμου στα 7 δημοτικά διαμερίσματα της Αθήνας. Το δημοτικό ρεπορτάζ παίζει μεγάλο ρόλο στην επόμενη ημέρα του 9.84».

Οσο για το νέο λογότυπο, όπως διαβάζουμε στο site του σταθμού, «τα δύο Α συμβολίζουν την αρχαία Αθήνα και τις προμετωπίδες του Παρθενώνα, ενώ τα υπόλοιπα γράμματα συμβολίζουν τις σύγχρονες γραμμές των κτιρίων της πόλης. Αναφορά στα φουγάρα της Τεχνόπολης, κέντρου πολιτισμού του Δήμου τα τελευταία χρόνια, είναι τα γράμματα Η και Ν. Τα χρώματα των αριθμών είναι τα χρώματα που βλέπουμε περπατώντας στους δρόμους της πόλης μας».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:50