search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:02
MENU CLOSE

ΕΔΕ στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» για τον θάνατο του Γιώργου Κοτανίδη

03.02.2020 10:03
ΕΔΕ στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» για τον θάνατο του Γιώργου Κοτανίδη - Media

 

«Ο θάνατος του γνωστού ηθοποιού και παρεμβατικού πολίτη, Γιώργου Κοτανίδη, προκάλεσε μεγάλη θλίψη στην ελληνική κοινωνία. Πολύ περισσότερο επειδή, όπως φαίνεται, προκλήθηκε από ιατρικό λάθος, καθώς είχε πάει στο νοσοκομείο για μια επέμβαση ρουτίνας!» ανέφερε η στήλη Dacapo της εφημερίδας Παραπολιτικά, ενώ το ίδιο ρεπορτάζ αποκαλύπτει πως «στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς, όπου νοσηλεύθηκε από τα περασμένα Χριστούγεννα, ο άτυχος ηθοποιός διεξάγεται ΕΔΕ για να φανούν τα αίτια του θανάτου του».

Σημειώνεται ότι συνάδελφοί του είχαν καταγγείλει ότι μια σειρά λαθών και αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις που δεν πήγαν καλά στέρησαν τη ζωή από τον ηθοποιό Γιώργο Κοτανίδη.

«Ξέρω ότι όλα ξεκίνησαν από έναν ειλεό και από έναν κακό χειρισμό κατέληξε να έχει πρόβλημα στην καρδιά» δήλωσε στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Κώστας Αρζόγλου.

Ο Γιώργος Κοτανίδης μπήκε τις γιορτές στο νοσοκομείο για μια επέμβαση ρουτίνας.

Η Υβόννη Μαλτέζου σχολίασε: «Το μάθαμε πριν από τρεις ημέρες ότι ο Γιώργος ήταν στην εντατική. Ξέραμε ότι θα μπει για μια εγχείρηση ρουτίνας τα Χριστούγεννα, μάθαμε ότι χειρουργήθηκε, ότι δεν πήγε καλά η εγχείρηση, δεύτερη φορά και τρίτη φορά μέσα σε έναν μήνα.

Καταλάβαμε ότι κάτι δεν πήγε καλά με τα χειρουργεία. Έφυγε άδικα». «Απίστευτο. Μας αποχαιρέτησε ξαφνικά- θύμα ιατρικής αμέλειας;- ο φίλος μας Γιώργος Κοτανίδης» ανέφερε o Γρηγόρης Ψαριανός.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:00