search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:45
MENU CLOSE

Λαμία: Ανήλικη και ο φίλος της χτύπησαν και λήστεψαν 93χρονη!

03.02.2020 10:40
Λαμία: Ανήλικη και ο φίλος της χτύπησαν και λήστεψαν 93χρονη! - Media

 

Με πρωτοφανή αγριότητα επιτέθηκε ένα ζευγάρι νεαρών Ελλήνων σε μια ανυπεράσπιστη 93χρονη, τη στιγμή που έμπαινε στην πολυκατοικία όπου κατοικεί στη Λαμία και τη χτύπησαν άγρια για να τη ληστέψουν! Η ανήλικη κοπέλα διέφυγε, αλλά ο συνεργός της συνελήφθη από περαστικούς.

Οπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το Πρώτο Θέμα,  όλα έγιναν το πρωί του Σαββάτου, όταν ο 18χρονος και η 17χρονη συνεργός του πλησίασαν αθόρυβα την ηλικιωμένη και της άσκησαν βία για να αρπάξουν το πορτοφόλι της που περιείχε χρηματικό ποσό μέσα από την τσάντα της. Μόλις τα κατάφεραν, το έβαλαν στα πόδια αλλά ο 18χρονος ακινητοποιήθηκε από τους γείτονες που είχαν ακούσει τις κραυγές της 93χρονης και έτρεξαν να την βοηθήσουν.

Πάνω στον νεαρό βρέθηκαν τα χρήματα που είχε αρπάξει και αποδόθηκαν στην γριούλα, ενώ στη συνέχεια συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και προσήχθη στην Ασφάλεια. Σε βάρος του, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Λαμίας άσκησε δίωξη για ληστεία και τον παρέπεμψε στον ανακριτή για να απολογηθεί. Η έρευνα συνεχίζεται για να εντοπιστούν η 17χρονη, αλλά και οι γονείς της που κατηγορούνται για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:40