search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:34
MENU CLOSE

Η ανάρτηση Σαμαρά για Ίμια με τον ακροδεξιό κέλτικο σταυρό (Photos)

03.02.2020 12:30
Σαμαράς για την Αγιά Σοφιά: Την μετατρέπουν σε τζαμί και η Ευρώπη κοιμάται - Media

 

Το παγκοσμίως γνωστό ακροδεξιό σύμβολο του κέλτικου σταυρού χρησιμοποίησε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, σε ανάρτησή του για τους νεκρούς των Ιμίων.

 

Η Χρυσή Αυγή δεν είναι τυχαίο ότι έχει χρησιμοποιήσει τον κέλτικο σταυρό σε πολλές πειρπτώσεις, όπως αυτές με το «Θ» της λέξης ΑΘΑΝΑΤΟΙ.

Πλήθος φωτογραφίες “συνάξεων” των εγχώριων νεοναζί περιλαμβάνουν αυτό το σύμβολο, σε ασπίδες, σε σημαίες, και πανό τους.

Σε μία από αυτές τις φωτογραφίες μάλιστα διακρίνεται αριστερά και το πρωτοπαλίκαρο της Χρυσής Αυγής, ο Ηλίας Κασιδιάρης που υπήρξε βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του νεοναζιστικού μορφώματος. 

Το ερώτημα τελικά που προκύπτει είναι πού το πάει ο Αντώνης Σαμαράς με την κλιμάκωση της ακροδεξιάς ρητορικής. Συνεχίζει να μιλά για «λαθρομετανάστες» χαϊδεύοντας τα αυτιά του σκληρού ακροατηρίου της ΝΔ (και πρώην χρυσαυγίτες), ενώ πρόσφατα έδειξε ότι δεν φοβάται να συγκρουστεί ακόμη και με τον πρωθυπουργό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:29