search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:07
MENU CLOSE

Γιατί αποχώρησε από το κέντρο που τραγουδούσε ο Νίκος Οικονομόπουλος – Αντιδράσεις από τους εργαζόμενους (Photos | Video)

03.02.2020 14:00
Γιατί αποχώρησε από το κέντρο που τραγουδούσε ο Νίκος Οικονομόπουλος - Αντιδράσεις από τους εργαζόμενους (Photos | Video) - Media
 
Την αποχώρησή του από το νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε ανακοίνωσε την Τετάρτη στους θαυμαστές του o Νίκος Οικονομόπουλος. Σε ανάρτησή του στο instagram, o γνωστός καλλιτέχνης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μετά από τρία όμορφα χρόνια στο Κέντρο Αθηνών ήρθε η ώρα να κλείσει ένας κύκλος με δυνατές στιγμές. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και όλες εσάς που περάσατε τα βράδια σας μαζί μας. Ευχαριστώ επίσης τους συναδέλφους μου για την άψογη συνεργασία μας, την ορχήστρα μου και όλους τους συνεργάτες μου στον ήχο, στα φώτα, τη σκηνή και το προσωπικό».
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, «η πρώτη μικρή προστριβή ανάμεσα στον Οικονομόπουλο και τον επιχειρηματία ήταν στις αρχές της σεζόν που ο επιχειρηματίας ζήτησε από τον Νίκο να έρθει μαζί στο σχήμα και ένα άλλο μεγάλο όνομα. Τότε είχε ακουστεί η Πάολα. Ο Νίκος Οικονομόπουλος αρνήθηκε. Σιγά-σιγά, όπως συμβαίνει παντού μετά τις γιορτές, υπήρξε κάμψη. Έτσι, ζητήθηκε από τον Νίκο Οικονομόπουλο να μειώσει τις απολαβές του, γιατί το μαγαζί δεν έβγαινε. Ζήτησε μείωση αποδοχών και αυτό ο Νίκος Οικονομόπουλος δεν το δέχτηκε. Ο επιχειρηματίας είπε πως αυτό το Σαββατοκύριακο που δεν θα δουλέψουν, θα το εξοφλήσουν κανονικά στους εργαζόμενους».
 

 
Αντιδρούν οι εργαζόμενοι
Ωστόσο, η αποχώρηση αυτή προκάλεσε την οργή των εργαζομένων στο κέντρο, οι οποίοι με ανακοίνωσή τους επιτίθενται στον Νίκο Οικονομόπουλο γιατί με την αποχώρησή του έμειναν ξεκρέμαστοι οι ίδιοι και οι οικογένειές τους. «Οι εργαζόμενοι του Κέντρου Αθηνών, ευχαριστούμε με τη σειρά μας τον Νίκο Οικονομόπουλο για την τρίχρονη συνεργασία που από ό,τι φαίνεται δε σήμαινε τίποτα για αυτόν..! Όπως επίσης ευχαριστούμε την αιφνίδια απόφασή του να σταματήσει τη λειτουργία του μαγαζιού εν μέσω της σεζόν αφήνοντάς μας ξεκρέμαστους εμάς και τις οικογένειές μας. Δεν ήταν η πρώτη φορά που ένα μαγαζί δεν πήγαινε καλά. Δεν την κοπανάμε μέσα στη νύχτα σαν τους κλέφτες κύριε Οικονομόπουλε! Ευχαριστούμε την επιχείρηση και όλους τους φίλους του Κέντρου Αθηνών για την αμέριστη συμπαράσταση σε αυτή τη δύσκολη για εμάς συγκυρία», έγραψαν χαρακτηριστικά οι εργαζόμενοι.
Από την πλευρά τους, οι στενοί συνεργάτες του Νίκου Οικονομόπουλου, έστειλαν το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης προς το πρόσωπό του δημοφιλούς καλλιτέχνη.
«Δουλεύουμε με τον Νίκο Οικονομόπουλο εδώ και 14 χρόνια και για εμάς είναι ο «Νίκος» γιατί μας έκανε με τη στάση του, την ευγένεια και τη γενναιοδωρία του όλα αυτά τα χρόνια να τον αισθανόμαστε δικό μας άνθρωπο. Εκτός από άψογος καλλιτέχνης, έδωσε και σε εμάς τη χαρά να δουλεύουμε σε πάντα γεμάτα μαγαζιά και κάθε βράδυ να μοιραζόμαστε την επιτυχία του. Πάντα σωστός, πάντα δοτικός και πάντα δίκαιος, χαρακτηριστικά εξίσου σημαντικά με το ταλέντο του, γι’ αυτό και σεβόμαστε την απόφασή του και λυπούμαστε για τα ψέματα που ειπώθηκαν, αλλά είμαστε δίπλα του, όπως ήταν και είναι και εκείνος δίπλα σε εμάς εδώ και χρόνια. Είσαι δυνατός και οι δοκιμασίες είναι για τους δυνατούς. Νίκο σε αγαπάμε! Η ομάδα σου» αναφέρουν χαρακτηριστικά.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:07