search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:56
MENU CLOSE

Κορονοϊος: Υστερία στην Κίνα – Γυναίκα δε φορούσε μάσκα στο εμπορικό κέντρο, και την συνέλαβαν (Video)

03.02.2020 15:00
Εφιαλτική διαπίστωση: Στη Βρετανία τουλάχιστον 140.000 έχουν μολυνθεί με τον Covid-19 - Media

 

Το περιστατικό κατέγραψε ένας άνδρας και συνέβη σε εμπορικό κέντρο της πόλης Σένζεν στη νότια Κίνα. Η υστερία από τον κορονοϊό έχει καταλάβει τη χώρα από άκρη σε άκρη και πλέον όποιος δεν φοράει μάσκα – ύστερα δε και από τις εντολές των αρχών- κινδυνεύει να συλληφθεί.

Στο βίντεο που θα δείτε, κάποιος ενημέρωσε την αστυνομία πως μέσα στο εμπορικό κέντρο υπάρχει μια γυναίκα δίχως μάσκα και σε λίγα λεπτά είχαν φτάσει τα όργανα του νόμου, εντόπισαν τη γυναίκα και τη συνέλαβαν. Μάλιστα η διαδικασία της σύλληψης της θυμίζει κακοποιό, αφού την έβαλαν δια της βίας στο έδαφος και τις πέρασαν χειροπέδες πίσω από την πλάτη. Είχαν προηγηθεί σε έντονο ύφος οι «νουθεσίες» προς την κοπέλα από τους πελάτες στο εμπορικό κέντρο και οι προτροπές τους να φορέσει μάσκα.

Το να μη φοράει κάποιος μάσκα σε εξωτερικό χώρο, είναι ποινικό αδίκημα από τις 26 Ιανουαρίου στη συγκεκριμένη πόλη.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:53