search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:51
MENU CLOSE

Πάμελα Άντερσον: Χώρισε έπειτα από 12 μέρες γάμου (Photos)

03.02.2020 15:42
Πάμελα Άντερσον: Χώρισε έπειτα από 12 μέρες γάμου (Photos) - Media

 

Ο χωρισμός τους ήρθε και έσκασε σαν «βόμβα», αφού κανείς δεν περίμενε αυτή τη κατάληξη για τον γάμο τους. Ο λόγος για την Πάμελα Αντερσον και τον παραγωγό του Χόλιγουντ, Τζον Πίτερς, οι οποίοι έκαναν κρυφό γάμο στο Μαλιμπού πριν από 12 μέρες. 

Την είδηση του χωρισμού επιβεβαίωσε η ίδια η ηθοποιός με μια ανακοίνωση που έκανε στο Hollywood Reporter. «Θα ήμασταν πολύ ευγνώμονες για την υποστήριξή σας καθώς παίρνουμε λίγο χρόνο για να επαναξιολογήσουμε αυτό που θέλουμε από τη ζωή και ο ένας από το άλλο. Η ζωή είναι ένα ταξίδι και η αγάπη είναι μια διαδικασία. Έχοντας κατά νου αυτήν την παγκόσμια αλήθεια, αναβάλουμε την επισημοποίηση του πιστοποιητικού γάμου μας. Σας ευχαριστούμε για το σεβασμό του ιδιωτικού μας απορρήτου». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#private Every love affair is an attempt to thwart fate; it‘s a naive illusion of brief immortality. — Gaito Gazdanov Photo by @emmadunlavey

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Pamela Anderson Foundation (@pamelaanderson) στις

Σημειώνεται πως αυτός ήταν ο πέμπτος γάμος της ηθοποιού και η ένωση αυτή φαινόταν υποσχόμενη, δεδομένου ότι Άντερσον και Πίτερς υπήρξαν ξανά ζευγάρι πριν από τριάντα χρόνια και είχαν επανασυνδεθεί τους τελευταίους μήνες. «Ας πούμε ότι η Πάμελα Αντερσον ήθελε ένα διάλειμμα. Επιστρέφει στην έδρα της στο Ladysmith του Καναδά για να είναι μαζί με την οικογένειά της» αναφέρει πηγή στο Fox news.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:50