search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:37
MENU CLOSE

Αθάνατο βρετανικό φλέγμα: «Έχουμε τρομοκρατική επίθεση, πρέπει να κλείσετε – Οι άνθρωποι πρέπει να φάνε» (Video)

03.02.2020 15:48
Αθάνατο βρετανικό φλέγμα: «Έχουμε τρομοκρατική επίθεση, πρέπει να κλείσετε - Οι άνθρωποι πρέπει να φάνε» (Video) - Media
 
Αν κάποιος είχε την παραμικρή αμφιβολία σχετικά με το βρετανικό φλέγμα, αρκεί ένα viral βίντεο που δείχνει όλα όσα διαδραματίστηκαν σε μία καφετέρια κατά τη διάρκεια της επίθεσης με μαχαίρι που σημειώθηκε την Κυριακή στο Λονδίνο για να πειστεί
 
Όπως φαίνεται στο βίντεο ένας αστυνομικός μπαίνει στην καφετέρια, που βρίσκεται κοντά στο σημείο της επίθεσης και λέει: «Πρέπει να κλείσετε. Πρέπει να εκκενωθεί ο χώρος, να φύγετε όλοι. Σημειώθηκε ένα τρομοκρατικό επεισόδιο. Αν θέλετε να είστε ασφαλείς, πρέπει να με ακούσετε».
 
Προφανώς η εντολή του αστυνομικού βρήκε κάποιους στη διάρκεια του μεσημεριανού. Και μία γυναίκα ακούγεται να απαντάει στον αστυνομικό. «Δώστε μας μισή ώρα, γιατί οι άνθρωποι πρέπει να φάνε».
 
Ο αστυνομικός μπροστά στην απίστευτα φλεγματική αντίδραση μοιάζει να τα χάνει και ακούγεται να λέει: «Κυρία μου, ένας τρομοκράτης έχει πυροβοληθεί εδώ κοντά, πιθανόν να έχει γιλέκο με βόμβα. Αν θέλετε να παραμείνετε ανοιχτά για μισή ώρα ακόμα και να θέσετε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές κάντε το».
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:34