search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:46
MENU CLOSE

Κορονοϊός: Λήξη συναγερμού για ύποπτο κρούσμα στο νοσοκομείο «Παίδων» (Video)

03.02.2020 17:32
Κορονοϊός: Λήξη συναγερμού για ύποπτο κρούσμα στο νοσοκομείο «Παίδων» (Video) - Media

 

Στο «Παίδων», εισήχθει το Σαββατοκύριακο με υψηλό πυρετό, ένα μικρό παιδί 7 μηνών προκαλώντας συναγερμό στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. 

Επρόκειτο, συγκεκριμένα, για ένα μωρό, το οποίο αφίχθηκε στην Ελλάδα, προερχόμενο από την Κίνα, πριν από δύο 24ώρα.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό «Alpha», η οικογένεια του μικρού παιδιού ζει και εργάζεται στην Ελλάδα, αλλά είχε προσφάτως μεταβεί – για άγνωστους λόγους – στην ασιατική χώρα.

Όπως διαπιστώθηκε, δεν είχε επισκεφτεί την επαρχία Γουμπέι, όπου πρωτοεμφανίστηκε ο φονικός ιός και όπου καταγράφονται τα περισσότερα κρούσματα.

Σε κάθε περίπτωση, το μωρό εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Παίδων», με υψηλό πυρετό. Μέχρι σήμερα (σ.σ. Δευτέρα), νοσηλεύεται στην ειδική μονάδα λοιμώξεων του «Αγλαΐα Κυριακού», με λοίμωξη του άνω αναπνευστικού συστήματος.

Ωστόσο, το απόγευμα της Δευτέρας, πάντως, διαπιστώθηκε ότι το μόλις 7 μηνών αγοράκι δεν πάσχει από τον κορονοϊό, καθώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Ιδρύματος Παστέρ ήταν αρνητικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:46