search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:43
MENU CLOSE

Αποδέχθηκε την πρόσκληση Μητσοτάκη ο Σέφεριν – «Ναι» κι από την ΦΙΦΑ για συνεργασία με την κυβέρνηση

03.02.2020 18:02
Αποδέχθηκε την πρόσκληση Μητσοτάκη ο Σέφεριν - «Ναι» κι από την ΦΙΦΑ για συνεργασία με την κυβέρνηση - Media

 

Ο υπουργός Επικρατείας Γεραπετρίτης, συναντήθηκε στην Ελβετία με τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ, Αλεξάντερ Σέφεριν και του μετέφερε την προσωπική πρόσκληση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για να έρθει στην Ελλάδα, στο πλαίσιο συμφωνητικού για την παροχή τεχνικής βοήθειας για την επανεκκίνηση του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Ο πρόεδρος της UEFA αποδέχθηκε την πρόσκληση και το αμέσως προσεχές διάστημα θα βρίσκεται στην Αθήνα. Επίσης ο υπουργός συναντήθηκε και με αξιωματούχους της UEFA για τις λεπτομέρειες της συμμετοχής της Ευρωπαικής Ομοσπονδίας στο Σχέδιο ανάταξης και επανεκκίνησης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πρόεδρος ΦΙΦΑ για Ελλάδα: «Με πιο ανοιχτό μυαλό να συζητήσουμε για λύσεις»

Παρέμβαση του προέδρου της ΦΙΦΑ Τζιάνι Ινφαντίνο είχαμε πριν από λίγο στη Βουδαπέστη για το πρόβλημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όπως μετέδωσε ο Παύλος Παπαδημητρίου στον Realfm 97,8, o κ. Ινφαντίνο ρωτήθηκε από τον Έλληνα δημοσιογράφο Γιάννη Δάρα (κατά τη διάρκεια του συνεδρίου της παγκόσμιας ομοσπονδίας των αθλητικών συντακτών) για τη θέση της διεθνούς συνομοσπονδίας μετά την παρέμβαση της Πολιτείας στα πράγματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο κ. Ινφαντίνο απάντησε: “Παλαιότερα όταν προέκυπτε οποιουδήποτε είδους παρέμβαση από μια κυβέρνηση στα εσωτερικά ζητήματα μιας ομοσπονδίας συζητούσαμε για άμεση αποπομπή της εν λόγω ομοσπονδίας από τη ΦΙΦΑ. Τώρα όμως πρέπει να αντιλαμβανόμαστε με πιο ανοιχτό μυαλό τα προβλήματα κάθε χώρας και να είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε για λύσεις. Πρέπει να γίνουμε πιο ευέλικτοι για να προχωρήσει το ποδόσφαιρο διεθνώς”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:43