search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:19
MENU CLOSE

Πρόεδρος ΦΙΦΑ για Ελλάδα: «Με πιο ανοιχτό μυαλό να συζητήσουμε για λύσεις»

03.02.2020 18:10
FIFA: Ποινική δίωξη κατά του Ινφαντίνο - Media

 

Παρέμβαση του προέδρου της ΦΙΦΑ Τζιάνι Ινφαντίνο είχαμε πριν από λίγο στη Βουδαπέστη για το πρόβλημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όπως μετέδωσε ο Παύλος Παπαδημητρίου στον Realfm 97,8, o κ. Ινφαντίνο ρωτήθηκε από τον Έλληνα δημοσιογράφο Γιάννη Δάρα (κατά τη διάρκεια του συνεδρίου της παγκόσμιας ομοσπονδίας των αθλητικών συντακτών) για τη θέση της διεθνούς συνομοσπονδίας μετά την παρέμβαση της Πολιτείας στα πράγματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο κ. Ινφαντίνο απάντησε: “Παλαιότερα όταν προέκυπτε οποιουδήποτε είδους παρέμβαση από μια κυβέρνηση στα εσωτερικά ζητήματα μιας ομοσπονδίας συζητούσαμε για άμεση αποπομπή της εν λόγω ομοσπονδίας από τη ΦΙΦΑ. Τώρα όμως πρέπει να αντιλαμβανόμαστε με πιο ανοιχτό μυαλό τα προβλήματα κάθε χώρας και να είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε για λύσεις. Πρέπει να γίνουμε πιο ευέλικτοι για να προχωρήσει το ποδόσφαιρο διεθνώς”

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:18