01/06/2020 11:50:29

Πρόεδρος ΦΙΦΑ για Ελλάδα: «Με πιο ανοιχτό μυαλό να συζητήσουμε για λύσεις»

Πρόεδρος ΦΙΦΑ για Ελλάδα: «Με πιο ανοιχτό μυαλό να συζητήσουμε για λύσεις» - Media

 

Παρέμβαση του προέδρου της ΦΙΦΑ Τζιάνι Ινφαντίνο είχαμε πριν από λίγο στη Βουδαπέστη για το πρόβλημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όπως μετέδωσε ο Παύλος Παπαδημητρίου στον Realfm 97,8, o κ. Ινφαντίνο ρωτήθηκε από τον Έλληνα δημοσιογράφο Γιάννη Δάρα (κατά τη διάρκεια του συνεδρίου της παγκόσμιας ομοσπονδίας των αθλητικών συντακτών) για τη θέση της διεθνούς συνομοσπονδίας μετά την παρέμβαση της Πολιτείας στα πράγματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο κ. Ινφαντίνο απάντησε: "Παλαιότερα όταν προέκυπτε οποιουδήποτε είδους παρέμβαση από μια κυβέρνηση στα εσωτερικά ζητήματα μιας ομοσπονδίας συζητούσαμε για άμεση αποπομπή της εν λόγω ομοσπονδίας από τη ΦΙΦΑ. Τώρα όμως πρέπει να αντιλαμβανόμαστε με πιο ανοιχτό μυαλό τα προβλήματα κάθε χώρας και να είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε για λύσεις. Πρέπει να γίνουμε πιο ευέλικτοι για να προχωρήσει το ποδόσφαιρο διεθνώς"

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.