search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:25
MENU CLOSE

Αυτή είναι η συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision (Photos)

03.02.2020 19:45
Αυτή είναι η συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision (Photos) - Media
 
Πριν από μερικά λεπτά, μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1, η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση ανακοίνωσε πως η Στεφανία Λυμπερακάκη είναι η καλλιτέχνις, η οποία θα μας εκπροσωπήσει στον 65ο Διαγωνισμό της Eurovision που θα διεξαχθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας από τις 12 έως και τις 16 Μαΐου.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stefania (@stefania_) on

Το ταλαντούχο κορίτσι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον φετινό ευρωπαϊκό διαγωνισμό της Ολλανδίας είναι μόλις 18 ετών και έχει ήδη ασχοληθεί με το τραγούδι, την υποκριτική και την παρουσίαση.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stefania (@stefania_) on

Η 18χρονη που θέλει να κατακτήσει την Ευρώπη
Η Στεφανία γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2002 από Έλληνες γονείς στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας. Κατάγεται από το χωριό Σοφικό του Έβρου.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stefania (@stefania_) on

H Στεφανία το 2016 μαζί με τις Kisses κέρδισε τον ολλανδικό εθνικό τελικό και εκπροσώπησε την Ολλανδία στην Junior Eurovision, κατακτώντας την όγδοη θέση. Νωρίτερα, σε ηλικία 9 ετών συμμετείχε στο Ολλανδικό The Voice Kids όπου και ξεχώρισε για τις εκπληκτικές φωνητικές της ικανότητες.
 
Μετρά επίσης αρκετές συμμετοχές στην παιδική χορωδία της Ολλανδίας με την οποία και τραγούδησε μπροστά στα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Ολλανδίας.
 
Έχει μεγαλώσει και με την ελληνική παιδεία, ενώ επισκέπτεται πολύ συχνά την χώρα μας. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ολλανδία (έχει 250.000 followers στο Instagram) και πολύ αγαπητή στις μικρές ηλικίες.
 
Η Στεφανία έχει κυκλοφορήσει με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία δύο χρόνια και δικά της singles όπως είναι το «Stupid Reasons» και το «Iam Sorry (Whoops!)». Στην Ελλάδα η Στεφανία εμφανίστηκε στα περσινά MAD Video Music Awards μαζί με την Ιλένια Ουίλιαμς και την Κόνι Μεταξά. Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρα από το ταλέντο που έχει στο τραγούδι έχει πρωταγωνιστήσει σε τρεις ταινίες, αλλά και σε πολλές δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές της Ολλανδικής τηλεόρασης.
 
Πηγή: ethnos.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:21