search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:11
MENU CLOSE

«Γδύνουν» το πανεπιστήμιο Πάτρας και … δέρνουν τους φοιτητές! Νέα επιστολή στις αρχές από την Πρύτανη

04.02.2020 07:29
«Γδύνουν» το πανεπιστήμιο Πάτρας και ... δέρνουν τους φοιτητές! Νέα επιστολή στις αρχές από την Πρύτανη  - Media

 

Αλλεπάλληλα περιστατικά κλοπών κυρίως καλωδίων μεγάλης αξίας έχουν σημειωθεί τον τελευταίο μήνα στους χώρους της πανεπιστημιούπολης της Πάτρας.

Το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο. Οι δράστες έκλεψαν καλώδιο ρεύματος χιλιομέτρων το οποίο διερχόταν στον περίγυρο του πανεπιστημίου προφανώς για να πάρουν το χαλκό.

Όπως αναφερει το site the best, oι αρμόδιες αρχές έχουν ενημερωθεί επανειλημμένως από την Πρυτανεία, ιδιαίτερα λόγω της γειτνίασης του πανεπιστημίου με δυο καταυλισμούς Ρομά,

Προ εβδομάδος καταγγέλθηκε ξυλοδαρμός φοιτητή στο πανεπιστήμιο Πατρών, στην προσπάθειά του να περάσει από δρόμο πρόσβασης στο Πανεπιστημίου όπου βρίσκεται ο καταυλισμός τους.

Όπως αναφέρει στην εφημερίδα “Πελοπόννησος” και τη Μαρίνα Ριζογιάννη, η Πρύτανης του Πανεπιστημίου Βενετσάνα Κυριαζοπούλου ” συχνά κα μέσω του πανεπιστημιακού βήματος καταγγέλλονται περιστατικά επίθεσης σε φοιτητές αλλά και μέλη του προσωπικού, στο γεφυράκι πριν το Πανεπιστήμιο όπου εδρεύει ένας εκ των δυο καταυλισμών.

Ο δεύτερος αναπτύχθηκε το τελευταίο διάστημα και βρίσκεται από την άλλη πλευρά του πανεπιστημίου. Πρόκειται για ανεξέλεγκτη κατάσταση. Συνεχώς ενημερώνουμε τις αστυνομικές αρχές διεκδικώντας την προστασία των φοιτητών και της περιουσίας του ιδρύματος.”

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:10