search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 16:18
MENU CLOSE

Τέρης Χρυσός: Νικητής στη δυσκολότερη μάχη της ζωής του

04.02.2020 10:45
Τέρης Χρυσός: Νικητής στη δυσκολότερη μάχη της ζωής του - Media

 

Την πιο κρίσιμη μάχη της ζωής του έδωσε ο τραγουδιστής Τέρης Χρυσός και -όπως φαίνεται- βγήκε νικητής. Ο 82χρονος καλλιτέχνης αποδείχθηκε σπουδαίος «πολεμιστής», καθώς η καρδιά του άντεξε την πολύωρη και δύσκολη χειρουργική επέμβαση, στην οποία υπεβλήθη την περασμένη Πέμπτη. Χθες, Δευτέρα, μάλιστα, βγήκε και από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, όπου θα παραμείνει κλινήρης ακόμη μια βδομάδα.

Ο Τέρης Χρυσός είχε διαγνωστεί με σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά του και οι γιατροί τον ενημέρωσαν ότι το χειρουργείο ήταν μονόδρομος στην περίπτωσή του.

«Θα πρέπει να κάνω εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Θέλω να είμαι αισιόδοξος ότι θα βγω νικητής και από αυτή την περιπέτεια της ζωής. Έχω πίστη στον Θεό και νομίζω ότι δεν θα με αφήσει να φύγω. Θέλω να ζήσω, γιατί θεωρώ ότι έχω να δώσω ακόμα πράγματα στο τραγούδι. Αν τη σκαπουλάρω, θα κάνω μια μεγάλη συναυλία για να ευχαριστήσω όλους τους Έλληνες για το χειροκρότημα που μου έχουν προσφέρει εδώ και μισό αιώνα. Αν δεν τη σκαπουλάρω, όμως, θα κάνω μια συναυλία στον Άγιο Πέτρο με όλους τους φίλους που είναι εκεί πάνω» είχε δηλώσει ο ίδιος λίγο καιρό πριν το χειρουργείο.

Πηγή: Espresso

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 16:17