search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:52
MENU CLOSE

Επενδύσεις 7 εκ. ευρώ για το υπερπολυτελές Elounda Peninsula

04.02.2020 16:06
Επενδύσεις 7 εκ. ευρώ για το υπερπολυτελές Elounda Peninsula - Media

 

Τα 7 εκατ. ευρώ αγγίζει η επένδυση για την πλήρη ανακαίνιση του Elounda Peninsula All Suite Hotel, η πρώτη φάση της οποίας αναμένεται να ολοκληρωθεί την άνοιξη του τρέχοντος έτους. Η επένδυση για την ανακαίνιση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος, συμφερόντων της οικογένειας Σπύρου Κοκοτού, γίνεται κατά κύριο λόγο με ίδια χρηματοδότηση.

Στο πλαίσιο της ριζικής ανακαίνισης θα ανακατασκευαστούν οι 20 σουίτες και βίλες του συγκροτήματος, με βάση τα υψηλότερα standards της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας ενώ θα προστεθεί και μια νέα παραθαλάσσια βίλα 440 τ.μ με δική της πισίνα και άμεση πρόσβαση στη θάλασσα, καθώς και δύο καινούργιων κολυμβητικών δεξαμενών, από τις μεγαλύτερες της περιοχής.

Σύμφωνα με το insider.gr την ανακαίνιση του Elounda Peninsula ανέλαβε η Αγγλική Wimberly Interiors, η οποία έχει συνεργαστεί με παγκοσμίως αναγνωρισμένες αλυσίδες όπως οι Ritz Carlton, Four Seasons, St.Regis και άλλες ενώ τη διαμόρφωση των εξωτερικών χώρων αλλά και την επίβλεψη των λεπτομερειών ανέλαβε η Χριστίνα Γεωργιάδη, στενή συνεργάτιδα της οικογένειας με εξειδίκευση στον συγκεκριμένο τομέα. Και οι δύο σχεδιαστές, σεβάστηκαν τον σχεδιασμό του ιδιοκτήτη αρχιτέκτονα Σπύρου Κοκοτού και εργάστηκαν με στόχο να οδηγήσουν το εμβληματικό ξενοδοχείο στην νέα εποχή.

Το Elounda Peninsula All Suite Hotel, το οποίο αποτελεί ένα από τα τρία ξενοδοχεία της οικογένειας – τα άλλα δύο είναι τα Elounda Mare και Porto Elounda, άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του το καλοκαίρι του 2002 και μέχρι σήμερα έχει ξεχωρίσει στις προτιμήσεις των απαιτητικών τουριστών χάρη στην ιδιαίτερη τοποθεσία του -πάνω στην θάλασσα αλλά και στις εξαιρετικά ευρύχωρες σουίτες και βίλες του.

«Στο επίπεδο του τουρισμού που υπηρετούμε, οφείλουμε τόσο στον εαυτό μας αλλά κυρίως στους πελάτες μας να ανανεωνόμαστε συνέχεια» δηλώνει ο Ηλίας Κοκοτός. «Οι γονείς μας κατάφεραν να αναδείξουν την Ελούντα ως έναν κορυφαίο τουριστικό προορισμό χάρη στις καινοτόμες ιδέες αλλά και στην επένδυση στη λεπτομέρεια και αυτό είναι που σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε» καταλήγει.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:48