search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 17:36
MENU CLOSE

Κουτσούμπας κατά των χώρων εποπτευόμενης χρήσης: Αποδέχεστε τη λειτουργία της πιάτσας ναρκωτικών

04.02.2020 18:12
Κουτσούμπας κατά των χώρων εποπτευόμενης χρήσης: Αποδέχεστε τη λειτουργία της πιάτσας ναρκωτικών - Media

 

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας για την πρόταση περί δημιουργίας εποπτευόμενων χώρων χρήσης ναρκωτικών, εκφράζοντας την αντίθεση του κόμματός του.

«Πάτε να διαλύσετε ότι έχει απομείνει στην πρόληψη και την θεραπεία. Αποδέχεστε και με κρατική βούλα την χρήση αφού λέτε μέσα στους χώρους δεν συνιστά παράνομη πράξη. Αποδέχεστε τη λειτουργία της πιάτσας ναρκωτικών και με τη βούλα του κράτους. Σας νοιάζει μόνο η διαχείριση του ζητήματος. Να μην είναι ορατός ο χρήστης και βλέπουν οι τουρίστες! Άρα τους κρύβετε!», είπε ο Δ. Κουτσούμπας.

Ταυτόχρονα, ο γ.γ. του ΚΚΕ τόνισε ότι θα πρέπει να κλείσουν όλα τα hotspot στα νησιά και να μη φτιαχτούν ούτε ανοιχτές ούτε κλειστές δομές, ζητώντας «να μεταφερθούν στην ενδοχώρα με ανοιχτές δομές και γρήγορα να πάρουν το δρόμο του προορισμού τους. Η ΕΕ αντί να μιξοκλαίει να κάνει κάτι. Άλλο να εγκλωβίζονται σε μια χώρα και άλλα να καταμερίζονται σε 30», είπε και προειδοποίησε: «όσο θα υποτάσσεστε στο Δουβλίνο θα χειροτερεύει η κατάσταση».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:27