search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:43
MENU CLOSE

Στο 0-0 Λαμία και Ολυμπιακός για το κύπελλο

04.02.2020 18:49
Στο 0-0 Λαμία και Ολυμπιακός για το κύπελλο - Media

 

Με πολλούς ποδοσφαιριστές να παίρνουν ευκαιρία από τον Μαρτίνς και τους Καφού, Μορ να κάνουν ντεμπούτο, ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 κόντρα στην αξιόμαχη Λαμία (0-0) και η πρόκριση θα κριθεί στο Φάληρο.

Στόχος δεν… επετεύχθη για τον Ολυμπιακό!

Ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε να δώσει ευκαιρίες σε πολλά νέα πρόσωπα και ταυτόχρονα να εξασφαλίσει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας από το πρώτο ματς κόντρα στη Λαμία, ωστόσο το ποια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση θα κριθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στο «ΔΑΚ Λαμίας», με τον Ολυμπιακό να χάνει αρκετές ευκαιρίες και ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο η άριστα στημένη στο γήπεδο Λαμία και η εξαιρετική εμφάνιση του γκολκίπερ Θεοδωρόπουλου έβαλε… φρένο στους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς.

Ντεμπούτο για τον Καφού, που έδειξε πολύ απλός τις κινήσεις του, αποφεύγοντας περιττές ενέργειες στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ ο Εμρέ Μορ που πέρασε στο ματς στο 55’ δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία του, εγκλωβισμένος από την κλειστή άμυνα των γηπεδούχων.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:36