search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:16
MENU CLOSE

Έκρηξη στο αυτοκίνητο εκδότη στην Αγία Βαρβάρα – Τον Δεκέμβριο 2017 είχε εντοπίσει χειροβομβίδα στην αυλή του (Video)

04.02.2020 20:08
Ζάκυνθος: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα - Media

 

Έκρηξη στο αυτοκίνητο του εκδότη της εφημερίδας Παρασκήνιο Νίκου Καραμανλή, σημειώθηκε λίγο μετά τις εννέα το βράδυ, έξω από την ταβέρνα Φοίνικες στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema, ο εκδότης είχε πάει στη συγκεκριμένη ταβέρνα -την οποία επισκεπτόταν συχνά- περίπου στις οκτώμισι το βράδυ, μαζί με δύο φίλους του. Ξαφνικά ακούστηκε μια εκκωφαντική έκρηξη: Το αυτοκίνητο του εκδότη καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ έσπασαν και τα τζάμια της ταβέρνας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι άγνωστοι δράστες έσπασαν τα τζάμια του οχήματος και πέταξαν εμπρηστικό μηχανισμό στο εσωτερικό του.

Σημειώνεται, ότι τον Δεκέμβριο του 2017 ο κ. Καραμανλής είχε εντοπίσει χειροβομβίδα στην αυλή του σπιτιού του στα Βριλήσσια, την οποία είχαν πετάξει άγνωστοι.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:02