search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:30
MENU CLOSE

Βραδινή εκπομπή για την Ελένη Μενεγάκη; (Video)

05.02.2020 07:03
Ελένη Μενεγάκη: Ντύθηκε Άγιος Βασίλης και μοίρασε δώρα (Photo) - Media

 

Τον τελευταίο καιρό οι φήμες τη θέλουν να σταματά την τηλεόραση, καθώς το συμβόλαιό της με τον Alpha λήγει και καμιά από τις δυο πλευρές δεν έχει κάνει συζητήσεις. Μάλιστα, πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι η παρουσιάστρια πρόκειται να ταξιδέψει στην Αμερική όπου αναμένεται να μείνει για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο λόγος για την Ελένη Μενεγάκη η οποία έχει τον τρόπο να κρατά το ενδιαφέρον του κοινού της αμείωτο σε κάθε περίοδο. Στην εκπομπή της Τρίτης, η «ωραία Ελένη» υποδέχθηκε στο πλατό τη Μπέττυ Μαγγίρα η οποία μεταξύ άλλων της εξέφρασε την επιθυμία της να τη δει και σε βραδινό πρόγραμμα. Κάτι που πολλά κανάλια της έχουν προτείνει κατά καιρούς με την ίδια να μην τολμά αυτό το βήμα.

Η απάντησή της αυτή τη φορά, ωστόσο, άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, με την παρουσιάστρια να λέει χαρακτηριστικά: «Κάτσε μωρέ, μικρό κορίτσι είμαι ακόμα! Έχω δρόμο μπροστά μου».

Όπως ήταν φυσικό, η εν λόγω ατάκα έκανε τον γύρο του διαδικτύου με τα σενάρια για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης να πληθαίνουν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15