search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:12
MENU CLOSE

Τι απέμεινε από την Jaguar του εκδότη μετά την εμπρηστική επίθεση (Photos/Video)

05.02.2020 08:47
karamanlis-jaguar1

 

Ο Νίκος Καραμανλής, πρόεδρος της εταιρείας NK Media Group και εκδότης των εφημερίδων «Παρασκήνιο» και «Karfitsa» είναι καλά στην υγεία του μετά την χθεσινοβραδυνή επίθεση στην Αγία Βαρβάρα,  έξω από το μαγαζί στο οποίο βρισκόταν, αλλά η πολυτελής του Jaguar λευκού χρώματος έπαθε σοβαρές ζημιές από την έκρηξη που σημειώθηκε μετά από ρίψη στο εσωτερικό του βομβας μολότοφ. 

Μιλώντας για το περιστατικό ο εκδότης είπε: «Ήμουν εγώ, η παρέα μου και ο ένας και μοναδικός συνοδός αστυνομικός που διαθέτω. Εκεί που καθόμασταν και τρώγαμε ακούσαμε την έκρηξη. Άγνωστοι που φορούσαν κράνη και επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα, έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου που είχα παρκάρει απ’ έξω (σ.σ. μια λευκή Jaguar) και πέταξαν στο εσωτερικό του μια βόμβα μολότοφ. Η φωτιά επεκτάθηκε πολύ γρήγορα στο ντεπόζιτο με αποτέλεσμα να σημειωθεί έκρηξη. Θεωρώ σίγουρο ότι με παρακολουθούσαν εδώ και ώρα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:06