search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:29
MENU CLOSE

Big Brother: «Άκυρο» από τους Ολλανδούς στον Ανδρέα Μικρούτσικο!

05.02.2020 09:02
Συγκινεί ο Ανδρέας Μικρούτσικος – Το νέο μήνυμα του παρουσιαστή - Media

 

Χωρίς τον Ανδρέα Μικρούτσικο, παρά τα όσα είχαν ακουστεί αναμένεται τελικά ο νέος κύκλος του Big Brother. Κι αυτό γιατί η ξένη εταιρεία παραγωγής του ριάλιτι φαίνεται ότι δεν θέλει τον παρουσιαστή στο νέο κύκλο που θα προβληθεί στον ΣΚΑΪ.

Οι άνθρωποι της ολλανδικής εταιρείας παραγωγής του «Big Brother» σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, άσκησαν «βέτο» αναφορικά με τη συμμετοχή του Ανδρέα Μικρούτσικου. Από το κανάλι του Φαλήρου σύμφωνα με πληροφορίες είχε γίνει πρόταση στον παρουσιαστή να είναι η φωνή του «Μεγάλου Αδερφού», ωστόσο η Endemol θεωρεί ότι δεν πρέπει να συμβεί αυτό γιατί είναι πρόσωπο γνώριμο και η φωνή πρέπει να είναι άγνωστη για τους παίκτες.

«Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν θα είναι τελικά, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η περιβόητη φωνή που θα καθοδηγεί τους παίκτες στο σπίτι του Big Brother και αυτό διότι θέτει βέτο η ολλανδική εταιρεία που έχει αναλάβει την παραγωγή του ριάλιτι. Ο λόγος είναι ότι η φωνή στο project, δεν θα πρέπει να είναι αναγνωρίσιμη στο κοινό», ανέφερε χαρακτηριστικά η Νάνσυ Νικολαΐδου στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του OPEN.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15