search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:46
MENU CLOSE

Βόλος: Παρέδωσε την κλεμμένη κάρτα με την οποία ψώνιζε

05.02.2020 11:39
Βόλος: Παρέδωσε την κλεμμένη κάρτα με την οποία ψώνιζε - Media

 

Βρήκε στον δρόμο στις 29 Ιανουαρίου την κάρτα ανάληψης που είχε χάσει ένας 36χρονος την προηγούμενη ημέρα και αντί να την παραδώσει στην τράπεζα την κράτησε για να κάνει αγορές, ένας 37χρονος που έκανε ανέπαφες συναλλαγές ύψους 90 ευρώ.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, τα στοιχεία του προέκυψαν από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας, ο οποίοι τον κάλεσαν για να τον εξετάσουν στο πλαίσιο της προανάκρισης. Ο 37χρονος παραδέχτηκε ότι χρησιμοποίησε την κάρτα, την οποία μάλιστα… παρέδωσε στους αστυνομικούς μετανοιωμένος, όπως είπε, καθώς την είχε κρατήσει! Πάντως, δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου. Δεν εγινε γνωστό τι ψώνισε τελικά και εαν επέστρεψε τα ψώνια στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10