search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:23
MENU CLOSE

Ηράκλειο: Ένα πρόβατο με…GPS φόρεσε «βραχιολάκια» στους πολύπειρους ζωοκλέφτες!

05.02.2020 11:47
«Αγκαλιάστε ένα πρόβατο» - Media

 

Αντιμέτωποι με κακουργηματικές διώξεις είναι οι 4 άνδρες που συνελήφθησαν το πρωί της Τρίτης σε περιοχές του Δήμου Γόρτυνας, κατηγορούμενοι για την ζωοκλοπή 150 προβάτων από ποιμνιοστάσιο ενός 34χρονου.

Συγκεκριμένα οι δράστες αφαίρεσαν την 28η Αυγούστου του 2018, 150 πρόβατα από το ποιμνιοστάσιο 34χρονου και έγιναν «καπνός».

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε σήμερα μετά από έρευνα και σύμφωνα με την αστυνομία συνελήφθησαν ένας 20χρονος, ένας 24χρονος, ένας 25χρονος κι ένας 52χρονος και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, οι οποίοι σύμφωνα πάντα με τις αρχές είχαν πλούσιο βιογραφικό και εξειδίκευση στις ζωοκλοπές

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα ενώ αναμένεται να πάρουν προθεσμία για να απολογηθούν.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, στην εξιχνίαση της υπόθεσης βοήθησε το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης των προβάτων είχε τοποθετήσει σε ένα από αυτά “σύστημα στιγματοθέτησης” (GPS).

To σύστημα είχε τοποθετηθεί στο κουδούνι του ζώου και βοήθησε τις αρχές να ανακαλύψουν τη…διαδρομή του κοπαδιού και των κλεφτών από την περιοχή των Ασιτών στην Γόρτυνα!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:23