search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:57
MENU CLOSE

Τέλος εποχής! Αποχωρεί ο Θύμιος Λυμπερόπουλος από την προεδρία της Ομοσπονδίας Ταξί

05.02.2020 12:38
Τέλος εποχής! Αποχωρεί ο Θύμιος Λυμπερόπουλος από την προεδρία της Ομοσπονδίας Ταξί  - Media

 

Την αποχώρησή του από την προεδρία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί ΠΟΕΙΑΤΑ προανήγγειλε ο πιο ακλόνητος πρόεδρος στο συνδικαλιστικό όργανο των αυτοκινητιστών, Θύμιος Λυμπερόπουλος.

Την ανακοίνωση έκανε σε χθεσινή συνεδρίαση των συμβούλων της ΔΑΚΜΜΕ-Ταξί, που συμμετέχουν στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΙΑΤΑ. Στη σύσκεψη εκτιμήθηκαν όλες οι τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο των ταξί, καθώς και η συνεργασία της διοίκησης με την κυβέρνηση. Ο κ. Λυμπερόπουλος, στην τοποθέτησή του, δήλωσε: «Επειδή η παρουσία μου θεωρείται ότι μειώνει την διαπραγματευτική ικανότητα της Ομοσπονδίας με την κυβέρνηση, μετά το τέλος της θητείας μου (Νοέμβριος 2020) δεν θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές. Στηρίζω τις προσπάθειες όλων των συναδέλφων, θα υπερασπίζομαι πάντα το ταξί και θα είμαι εδώ για ό,τι χρειαστεί ο κλάδος μας».

Μετά το τέλος της σύσκεψης, η ΔΑΚΜΜΕ-Ταξί συναντήθηκε στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας με τον διευθυντή του Γραφείου του προέδρου της ΝΔ, Στυλιανό Κονταδάκη και τον γραμματέα Συνδικαλιστικού Τομέα, Θεόδωρο Κόλλια. Το θέμα συζήτησης ήταν η επικοινωνία και η συνεργασία της Νέας Δημοκρατίας με τη διοίκηση της Ομοσπονδίας και η αποκατάσταση των σχέσεων των δύο πλευρών. Δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και ακολούθησαν οι διαβεβαιώσεις για μία υγιή συνεργασία, βασισμένη όχι στην παραπληροφόρηση, αλλά στην κατάθεση απόψεων και προτάσεων από τα νόμιμα εκλεγμένα όργανα του κλάδου.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:55