search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:45
MENU CLOSE

WIND Fleet Management App: H νέα εφαρμογή προφέρει τον απόλυτο έλεγχο των εταιρικών οχημάτων σε πραγματικό χρόνο

05.02.2020 12:59
WIND Fleet Management App:  H νέα εφαρμογή προφέρει τον απόλυτο έλεγχο των εταιρικών οχημάτων σε πραγματικό χρόνο - Media

 

Η ΙΟΤ υπηρεσία WIND Fleet Management, που εξυπηρετεί χιλιάδες εταιρικά οχήματα από το 2017 σε όλη την Ελλάδα, τώρα προσφέρεται και σε μορφή εφαρμογής (app), δίνοντας τη δυνατότητα στη σύγχρονη επιχείρηση να διαχειρίζεται, να παρακολουθεί και να νιώθει ασφάλεια για τα εταιρικά της οχήματα από παντού, κάθε στιγμή της ημέρας.

Με τη νέα φιλική προς τον χρήστη εφαρμογή, η επιχείρηση μπορεί:

  • Να εξοικονομήσει κόστος. Μέσω των δυνατοτήτων της εφαρμογής, βελτιώνονται οι διαδρομές των οχημάτων και γίνονται πολύ πιο οικονομικές.
  • Να αυξήσει την παραγωγικότητα. Οι παραλαβές/παραδόσεις ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο και έτσι οι καθημερινές εργασίες οργανώνονται καλύτερα από ποτέ.
  • Να έχει προστασία του οχήματος, του οδηγού και του εμπορεύματος. Σε περίπτωση κλοπής υπάρχει η δυνατότητα εντοπισμού του οχήματος, ενώ σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης ο οδηγός μπορεί να ειδοποιήσει μέσω του «panic button».
  • Να έχει άμεσο έλεγχο. Η θέση, η κίνηση, η κατάσταση των οχημάτων, η οδηγική συμπεριφορά αλλά και τα δρομολόγια είναι ανά πάσα στιγμή εμφανή και αποτυπώνονται με στατιστικά στοιχεία.

 

Μέσω του web portal και του νέου mobile app που είναι διαθέσιμο σε Google play και Αpp store, όλα τα δεδομένα συλλέγονται, αποθηκεύονται και είναι διαθέσιμα μέσα από μια σειρά reports με σκοπό η επιχείρηση να διαχειρίζεται με τον βέλτιστο τρόπο το στόλο της.

«Είμαστε δίπλα στους πελάτες μας απαντώντας στην ανάγκη τους για «έξυπνες» τεχνολογικά λύσεις, που τους βοηθούν να αναπτυχθούν στη σύγχρονη digital εποχή. Προσφέρουμε μία προηγμένη υπηρεσία διαχείρισης εταιρικών οχημάτων, που παρέχει σε πραγματικό χρόνο δεδομένα για την τοποθεσία, τις ανάγκες συντήρησης του στόλου, την κατανάλωση καυσίμων και τις συνήθειες των οδηγών, ενισχύοντας έτσι την αποδοτικότητα και φέροντας ένα ευρύ φάσμα λύσεων για τα εταιρικά οχήματα», δήλωσε ο Hermann Riedl, Chief Business & Digital Transformation Officer της WIND.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:43