search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 23:05
MENU CLOSE

Ζευγάρι έβαλε μέσα σε λάκκο τη 2χρονη κόρη του και τη σκέπασε με άμμο μέχρι το λαιμό για να κάνει σεξ ανενόχλητο (Photos)

05.02.2020 14:14
Το τελευταίο αντίο: Ήταν παντρεμένοι επι 69 χρόνια – Η γυναίκα αγγιζει για τελευταία φορα τον άνδρα της που πεθαίνει - Media

 

Επί 45 ολόκληρα λεπτά ο άνδρας και η γυναίκα είχαν αφήσει τη δίχρονη κόρη τους θαμμένη μέχρι το λαιμό μέσα στην άμμο προκειμένου να μπορέσουν να μπουν στη θάλασσα και να κάνουν σεξ δίχως να τους ενοχλεί το παιδί και δίχως να έχουν τα μάτια τους στραμμένα πάνω του συνεχώς.

Το μωρό ύστερα από λίγα λεπτά κάτω από τον καυτό ήλιο, δυσανασχέτησε και δίψασε, αλλά το ζευγάρι δεν έδινε σημασία αφού είχε επιδοθεί σε αχαλίνωτο σεξ μέσα στη θάλασσα σε παραλία της Αργεντινής.

Το κοριτσάκι έκλαιγε και τα κλάματα του αφύπνησαν άλλους λουόμενους που ήταν μακρύτερα στην παραλία οι οποίοι τηλεφώνησαν στην αστυνομία.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στην παραλία, έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Το παιδάκι είχε αφυδατωθεί και στο δέρμα που είχε μείνει εκτεθειμένο στον ήλιο, είχε αρχίσει να παθαίνει εγκαύματα.

Το ζευγάρι ατάραχο μέσα στη θάλασσα συνέχιζε να κάνει σεξ, ακόμη και όταν οι αστυνομικοί τους φώναζαν να βγουν έξω. Στα πράγματα τους οι αστυνομικοί βρήκαν τσιγάρα με κάνναβη αλλά και χαπάκια έκσταση καθώς και 200 χαπάκια του ηρεμιστικού Rivotril.

Αρχικά τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παραμέληση ανηλίκου και για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ η Πρόνοια τους πήρε το παιδί το οποίο θα μείνει σε άλλη οικογένεια.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 23:04