search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:09
MENU CLOSE

Νέο αίτημα κήρυξης των νησιών του Β. Αιγαίου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από τον Περιφερειάρχη

05.02.2020 14:41
Νέο αίτημα κήρυξης των νησιών του Β. Αιγαίου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από τον Περιφερειάρχη - Media
Φωτογραφία αρχείου.

 

Στην ανάγκη κήρυξης των νησιών του βορείου Αιγαίου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης επανέρχεται σήμερα ο περιφερειάρχης Β. Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης, επανυποβάλλοντας το αίτημα που χθες απέρριψε η κυβέρνηση.

«Ηκυβέρνηση έσφαλε απορρίπτοντας χθες το αίτημα μας να κηρύξει τις νήσους Λέσβο, Χίο και Σάμο σε έκτακτη ανάγκη. Αν η παρούσα κατάσταση δεν είναι έκτακτη ανάγκη, τότε ποια είναι;» σημειώνει ο Κώστας Μουτζούρης. Και συνεχίζει: «Η κυβέρνηση επιβάλλει τη δημιουργία νέων δομών, κόστους εκατοντάδων εκατομμυρίων, οι οποίες βάσει απλής αριθμητικής δεν θα λύσουν κανένα πρόβλημα, αντίθετα θα το επιδεινώσουν.

Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου υποστηρίζει ότι «με τον πρόσφατα ψηφισθέντα νόμο η κυβέρνηση επικαλείται την έννοια της κατάστασης έκτακτου ανάγκης για να προχωρήσει στην κατασκευή των δομών αλλά την αρνείται στην Περιφέρεια». Και καταλήγει, κάνοντας γνωστό ότι «σήμερα το πρωί υπέβαλλε εκ νέου το αίτημα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:09