search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:17
MENU CLOSE

Αινιγματική ανάρτηση του Μάθιου Πέρι για τα «Φιλαράκια» έβαλε φωτιά στο Twitter! (Photo)

05.02.2020 14:49
Πότε θα γίνει επιτέλους το πολυαναμενόμενο reunion των Friends; - Media

 

Ο Μάθιου Πέρι έκανε σήμερα μια αινιγματική και λακωνική ανάρτηση στο Twitter η οποία όμως ήταν αρκετή να προκαλέσει ντελίριο στους θαυμαστές των «Friends».

«Έρχονται μεγάλα νέα» έγραψε ο αγαπημένος μας «Τσάντλερ» και την ώρα που εκείνος «τιτιβίζει» αδιάφορα, οι φαν ανεβάζουν πίεση από την αγωνία αφού το μυαλό όλων πάει φυσικά στο επικείμενο και πολυσυζητημένο reunion των «Friends»!

 

 

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Νοέμβριο, είχε γίνει γνωστό ότι 26 χρόνια μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου, τα «Φιλαράκια» ετοιμάζονται να επιστρέψουν για ένα special επεισόδιο στο HBO Max, προκαλώντας φυσικά μεγάλο ενθουσιασμό στους φαν της σειράς.

Όπως αναφέρει το Reader.gr μόλις πρόσφατα ωστόσο ο επικεφαλής περιεχομένου του HBO Max, Κέβιν Ρέιλι, προσγείωσε λίγο τους θαυμαστές των «Friends» λέγοντας πως το πολυαναμενόμενο reunion «μπορεί και να γίνει», όπερ σημαίνει μην το δένετε και κόμπο δηλαδή.

Ο Ρέιλι εξήγησε ότι ενδιαφέρον υπάρχει από όλες τις πλευρές και φυσικά από τους ηθοποιούς που ερμήνευσαν τους αγαπημένους μας χαρακτήρες (Ρέιτσελ, Ρος, Μόνικα, Τσάντλερ, Τζόι και Φοίβη), όμως δυστυχώς δεν αρκεί μόνο αυτό για να δοθεί το πράσινο φως. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το όλο θέμα έχει κολλήσει στα λεφτά που ζητάνε οι συντελεστές και σε αυτά που το στούντιο είναι διατεθειμένο να πληρώσει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:15