28/05/2020 15:16:26

Απίστευτο «come back» Δ. Κουτσολιούτσου: Απαιτεί να αλλάξει το ΔΣ της Folli Follie

Απίστευτο «come back» Δ. Κουτσολιούτσου: Απαιτεί να αλλάξει το ΔΣ της Folli Follie - Media

 

Επανεμφανίστηκε ο βασικός μέτοχος της Folli Follie, Δημήτρης Κουτσολιούτσος, ζητώντας με επιστολή του προς τη διοίκηση της εταιρείας την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου, προκειμένου να τοποθετήσει δικούς του ανθρώπους.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Folli Follie, «κατόπιν της από 4/2/2020 επιστολής του μετόχου της εταιρείας Δ. Κουτσολιούτσου και του συνοδευτικού αυτής σχεδίου απόφασης της Γενικής Συνέλευσης, η οποία εστάλη ηλεκτρονικώς προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, με την οποία αιτείται την προσθήκη θέματος στην ημερήσια διάταξη της ανακοινωθείσης συνεδρίασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 20ης Φεβρουαρίου 2020, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας αποφάσισε ομόφωνα, σύμφωνα με το άρθρο 141 παρ. 2, 4 και 5 εδ. α του Ν. 4548/2018, καθώς και το άρθρο 25 παρ. 2 του ισχύοντος καταστατικού της Εταιρείας, να εγγράψει στην ημερήσια διάταξη της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 20ης Φεβρουαρίου 2020 το θέμα που πρότεινε ο κ. Δημήτριος Κουτσολιούτσος, ήτοι το θέμα με τίτλο «Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, ορισμός ανεξάρτητων μελών αυτού, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3016/2002 και εκλογή Επιτροπής Ελέγχου, σύμφωνα με το άρθρο 44 του Ν. 4449/2017» και να προβεί σε όλες τις κατά τον Νόμο απαιτούμενες ενέργειες».

Παράλληλα, σε ξεχωριστή ανακοίνωση, η εταιρεία ανακοίνωσε την παραίτηση του Ν. Κανελλόπουλου από τη θέση του ως μη εκτελεστικό μέλος του ΔΣ για προσωπικούς λόγους. 

Κατόπιν αυτού, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας ανασυγκροτήθηκε σε σώμα με τα εναπομείναντα δέκα μέλη του, οι ιδιότητες των οποίων παραμένουν ως έχουν.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.