search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:54
MENU CLOSE

Τα μυστικά γυμναστικής της Σελίνα Γκόμεζ (Photos)

05.02.2020 18:27
Η Σελένα Γκόμεζ ανέβασε σπάνια φωτογραφία με μπικίνι (Photos) - Media

 

Αφοσιωμένη στον υγιεινό τρόπο ζωής είναι η Σελίνα Γκόμεζ. Η γνωστή τραγουδίστρια και ηθοποιός κάνει προσπάθειες για να έχει σε προτεραιότητα την υγεία της, την ευεξία της και την φυσική της κατάσταση από τα τέλη του 2018.

Ο προσωπικός της γυμναστής Λουκ Μίλτον είπε ότι η Σελίνα προσέχει τώρα την υγεία της τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. «Δείχνει υπέροχη, πραγματικά. Είναι αφοσιωμένη σε αυτό και είναι συνεπής. Προσέχει για την υγεία της και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δεν έχω τίποτα άλλο πέρα από θετικά πράγματα να πω για εκείνη», πρόσθεσε.

Ο Λουκ Μίλτον έφτιαξε το πρόγραμμα προπόνηση της Σελίνα Γκόμεζ, το οποίο έχει διάρκεια 45 λεπτά προπόνησης με υψηλή ένταση που συνδυάζει το cardio με ασκήσεις αντίστασης. Κι ενώ η 27χρονη Σελίνα ήταν νευρική στην αρχή όταν συμμετείχε στο πρόγραμμα με την φίλη της Κάρτνεϊ Λόπεζ, τα έχει πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής.

«Πάντα θέλουμε να φεύγει με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό της γιατί έχει αποτελέσματα. Όσο περισσότεροι άνθρωποι έρχονται, όσο πιο δραστήριοι είναι, τόσο πιο θεαματικά είναι τα αποτελέσματα», υποστήριξε ο γυμανστής.

Επιπλέον, παρατήρησε ότι δεν την ενόχλησε όταν ένα από τα τραγούδια που ακούστηκαν από τα ηχεί ήταν του πρώην συντρόφου της Τζάστιν Μπίμπερ.

Για την ψυχική της υγεία είχε μιλήσει πρόσφατα η ίδια η Σελίνα Γκόμεζ, η οποία υποστήριξε ότι ανακουφίστηκε όταν έλαβε τη διάγνωσή της.

«Είχα χαμηλή αυτοεκτίμηση, και αυτό είναι κάτι το οποίο δουλεύω συνεχώς. Αλλά νιώθω τόσο ενδυναμωμένη, επειδή έχω αποκτήσει τόσες πολλές γνώσεις για το τι συνέβαινε νοητικά.

«Τα πάνω μου ήταν πολύ πάνω και τα κάτω μου χρειάζονταν εβδομάδες για να τα ξεπεράσω κάθε φορά. Έμαθα ότι υποφέρω από θέματα ψυχικής υγείας. Και, ειλικρινά, αυτό ήταν μια ανακούφιση. Συνειδητοποίησα ότι υπήρχε ένας τρόπος να λάβω βοήθεια και να βρω ανθρώπους που εμπιστεύομαι. Πήρα το σωστό φάρμακο και η ζωή μου έχει αλλάξει τελείως», συμπλήρωσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:52