search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:58
MENU CLOSE

Καβάλα: Νεκρή ηλικιωμένη από φωτιά στο διαμέρισμά της – Από βλάβη σε θερμαντικό σώμα η πυρκαγιά

05.02.2020 21:52
Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Φωτιά σε βιοτεχνία κεριών στον Ταύρο - Media

 

Τραγικό θάνατο μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε, βρήκε το βράδυ της Τετάρτης μια ηλικιωμένη γυναίκα 90 περίπου ετών, καθώς σ’ αυτό ξέσπασε πυρκαγιά.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η φωτιά ξέσπασε από θερμαντικό σώμα που πιθανόν έπαθε βλάβη, ενώ λίγα λεπτά πριν, είχε σημειωθεί και διακοπή ηλεκτροδότησης στο διαμέρισμα. Όπως τονίζουν οι πυροσβέστες, η άτυχη γυναίκα εισέπνευσε καπνό, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της και να μην μπορέσει έγκαιρα να εγκαταλείψει το διαμέρισμα.

Η φωτιά ξέσπασε στον δεύτερο όροφο παραλιακής πολυκατοικίας σε κεντρική γειτονιά της Καβάλας και χάρη στην άμεση παρέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων, δεν εξαπλώθηκε σε παρακείμενα σπίτια. Η φωτιά φαίνεται να κατέστρεψε σχεδόν ολοσχερώς το διαμέρισμα, ενώ προκλήθηκαν ζημιές και στο διπλανό διαμέρισμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:57