search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:24
MENU CLOSE

Στην Αθήνα ο επίτροπος Οικονομίας Πάολο Τζεντιλόνι

06.02.2020 07:01
Στην Αθήνα ο επίτροπος Οικονομίας Πάολο Τζεντιλόνι - Media

 

Διήμερη επίσκεψη στην Αθήνα στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Εξαμήνου πραγματοποιεί από σήμερα ο επίτροπος Οικονομίας Πάολο Τζεντιλόνι.

Κατά την παραμονή του στην Ελλάδα ο επίτροπος Οικονομίας θα έχει σειρά διμερών επαφών, μεταξύ άλλων με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνο Τασούλα, τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Επίσης, ο Επίτροπος θα απευθυνθεί στους Έλληνες βουλευτές, στη Βουλή των Ελλήνων.

Αύριο Παρασκευή, ο Επίτροπος θα εγκαινιάσει τον Ευρωπαϊκό Δημόσιο Χώρο «ΕΔΩ ΕΥΡΩΠΗ» και κατόπιν, θα εκφωνήσει ομιλία για την Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία και τις Επενδύσεις στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργανώνει η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στη Ελλάδα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15