search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:59
MENU CLOSE

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισε από την Ιλένια Ουίλιαμς (Videos)

06.02.2020 07:26
Δημήτρης Ουγγαρέζος: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισε από την Ιλένια Ουίλιαμς (Videos) - Media

 

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show» ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος μεταξύ άλλων, τον λόγο για τον οποίο χώρισε από την Ιλένια Ουίλιαμς.

«Την αγαπάω πολύ την Ιλένια, είμαστε πολύ καλά. Ο λόγος που δεν συνεχίσαμε είναι ότι όταν κάτι δεν προχωράει, καλό είναι να σταματάει. Ήταν μια απόφαση που έπρεπε να πάρουμε. Δεν είχε να κάνει με τη δουλειά, αλλά όσον αφορά αυτό που θέλει να κάνει, εφόσον την αγαπώ, οφείλω και θέλω να είμαι δίπλα της σε οποιαδήποτε απόφασή της.

Δεν θα σου πω ότι ήταν και όλα καλά, υπήρχαν πρακτικές δυσκολίες. Όταν επέστρεφε η Ιλένια Ουίλιαμς στις 04:00 κι εγώ έφευγα στις 05:30, καταλαβαίνεις ότι δεν υπήρχε σύνδεση, δεν υπήρχε επαφή. Δεν ήταν ότι έφυγε η Ιλένια, έγινε μια συζήτηση, στην οποία είδαμε ότι αυτό το πράγμα δεν πηγαίνει στο επόμενο στάδιο.

Ήταν μια απόφαση που έπρεπε να πάρουμε. Δεν είχαμε ποτέ θέμα ζήλιας, περνούσαμε καλά μεταξύ μας. Είναι πάρα πολύ καλό παιδί. Δεν ανακοίνωσα το χωρισμό μου για να τον “πουλήσω”, αλλά για να μειώσω τα… απόνερα. Η μητέρα μου δεν έμαθε ποτέ ότι χωρίσαμε», είπε μεταξύ άλλων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:59