search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:38
MENU CLOSE

Jay – Z: Τα τελευταία λόγια του Κόμπι Μπράιαντ για την κόρη του

06.02.2020 10:15
Jay - Z: Τα τελευταία λόγια του Κόμπι Μπράιαντ για την κόρη του  - Media

 

Ο Jay-Z αποκάλυψε το τελευταίο πράγμα που του είπε ο Κόμπι Μπράιαντ πριν το τραγικό δυστύχημα. Ο 50χρονος ράπερ απευθυνόμενος σε φοιτητές του πανεπιστημίου του Κολούμπια μίλησε επίσης τόσο για τη σχέση που είχε με τον αείμνηστο μπασκετμπολίτσα όσο και την οικογένειά του.

Εμφανώς συγκινημένος ο σύζυγος της Μπιγιονσέ είπε: «Ο Κόμπι ήταν ένας άνθρωπος που τον θαύμαζα πολύ και κάναμε παρέα. Την τελευταία φορά βρεθήκαμε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο σπίτι μου και ήταν πανευτυχής. Ένα από τα τελευταία πράγματα που μου είπε ήταν: “Πρέπει να δεις την κόρη μου Gianna να παίζει μπάσκετ”. Είναι τόσο σκληρό και τόσο άδικο. Ήταν πολύ υπερήφανος για την κόρη του. Τον έβλεπα και έλεγα: “Θα γίνει η καλύτερη μπασκετμπολίστρια του πλανήτη» και συνέχισε: «Η απώλεια του Κόμπι και της Gianna μας έχει συγκλονίσει. Μόνο αυτό έχω να πω. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος και είχε πολλά να ζήσει ακόμα».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:26