search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:34
MENU CLOSE

Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά λόγω γρίπης και κακοκαιρίας την Παρασκευή

06.02.2020 15:07
Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά λόγω γρίπης και κακοκαιρίας την Παρασκευή  - Media

 

Κλείνουν σχολεία λόγω γρίπης και κακοκαιρίας. Ειδικότερα αύριο Παρασκευή 7/2 νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία σε Αττική αλλά και βόρεια Ελλάδα θα παραμείνουν κλειστά.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις των δημάρχων τα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 7/2 είναι τα εξής:

ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Δ. Αγίων Αναργύρων Καματερού

Με απόφαση του Δημάρχου Αγίων Αναργύρων – Καματερού Σταύρου Τσίρμπα διακόπτονται τα μαθήματα την Παρασκευή (07.02.2020) εξαιτίας αυξημένου αριθμού ιώσεων εποχικής γρίπης και γρίπης Η1Ν1, στις παρακάτω Σχολικές Μονάδες και τμήματα Σχολικών Μονάδων του Δήμου:

5ο νηπιαγωγείο Αγίων Αναργύρων,

8ο νηπιαγωγείο Αγίων Αναργύρων,

10ο νηπιαγωγείο Αγίων Αναργύρων,

11ο νηπιαγωγείο Αγίων Αναργύρων,

12ο νηπιαγωγείο Αγίων Αναργύρων, και η Β’ τάξη του 4ου Γυμνασίου Αγίων Αναργύρων.

Δ. Ηλιούπολης

Δεν θα λειτουργήσει το 9ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης, με απόφαση του Δημάρχου Ηλιούπολης Γιώργου Χατζηδάκη.

Δ. Δάφνης – Υμηττού

Με απόφαση δημάρχου ανακοινώνεται η διακοπή μαθημάτων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης, καθώς και η διακοπή λειτουργίας του 1ου και 2ου τμήματος του 1ου Νηπιαγωγείου Δάφνης.

Δ. Πειραιά

Με απόφαση του Δημάρχου και κατόπιν σχετικής εισήγησης από τις αντίστοιχες σχολικές μονάδες, διακόπτονται τα μαθήματα στο 26ο ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά για την Παρασκευή 7/2.

Δ. Ζαχάρως

Με απόφαση του Δημάρχου Ζαχάρως αναστέλλεται η λειτουργία του παιδικού σταθμού Ζαχάρως και του πρώτου και του δεύτερου νηπιαγωγείου και του Δημοτικού σχολείου Ζαχάρως, λόγω του υψηλού ποσοστού απουσίας των μαθητών εξαιτίας της έξαρσης της εποχιακής γρίπης.

Δ. Μινώα Πεδιάδος

Από το Δήμο Μινώας Πεδιάδος ανακοινώνεται, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου δεν θα λειτουργήσει, λόγω έξαρσης των εποχικών ιώσεων και του μεγάλου αριθμού απουσιών μαθητών από το σχολείο.

Δ. Κιλκίς

Με απόφαση του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη κλειστά θα μείνουν τα Νηπιαγωγεία Ευκαρπίας, Νέας Σάντας και Σ.Σ. Μουριών λόγω έξαρσης της εποχικής γρίπης, συνέπεια της οποίας είναι ο υψηλός αριθμός απουσιαζόντων νηπίων.

Δ. Κομοτηνής

Aνακοινώθηκε η αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων Α/βάθμιας και Β/βαθμιας του Δήμου Κομοτηνής, καθώς και η αναστολή λειτουργίας των εσπερινών.

Κοζάνη

Κατόπιν απόφασης του Δημάρχου Κοζάνης, Λάζαρου Μαλούτα, διακόπτεται η λειτουργία του Δημοτικού Σχολείου Ξηρολίμνης, λόγω έξαρσης της εποχικής γρίπης, έπειτα από εισήγηση του Συλλόγου Διδασκόντων για απουσία 51 εκ των 57 μαθητών της Σχολικής Μονάδας.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:34