search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:57
MENU CLOSE

Νεκρός ο «Ποπάι», ο «εκτελεστής» του Πάμπλο Εσκομπάρ (Photos)

06.02.2020 15:32
Νεκρός ο «Ποπάι», ο «εκτελεστής» του Πάμπλο Εσκομπάρ (Photos) - Media
 
Το «πρωτοπαλίκαρο» του Πάμπλο Εσκομπάρ, ο Τζον Χάιρο Βελάσκες, ο οποίος είχε το ψευδώνυμο «Ποπάι» πέθανε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης στην Μπογκοτά σε ηλικία 58 ετών.
Σύμφωνα με τη New York Post, που επικαλείται αναφορές τοπικών ΜΜΕ, ο Βελάσκες είχε καρκίνο στον οισοφάγο που έκανε μετάσταση στο στομάχι και από τις 31 Δεκεμβρίου νοσηλευόταν στο νοσοκομείο αφήνοντας την τελευταία πνοή του την Πέμπτη.
Ο «Ποπάι» είχε ένα τεράστιο ποινικό μητρώο λειτουργώντας υπό τις εντολές του Πάμπλο Εσκομπάρ για το καρτέλ Μεδεγίν και κατηγορήθηκε για εκατοντάδες δολοφονίες.
Ο Τζον Χάιρο Βελάσκες ήταν ο συγγραφέας του βιβλίου «Surviving Pablo Escobar: “Popeye” The Hitman 23 Years and 3 Months in Prison» που κυκλοφόρησε το 2005, είχε το δικό του κανάλι στο Youtube με περισσότερους από 1,2 εκατομμύρια συνδρομητές και δική του ιστοσελίδα, που περιέγραφε τον εαυτό του ως ένα «ένα άλλο άτομο» που έμαθε έπειτα από τα όσα έζησε.
 
Πηγή: enikos.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:57