search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:02
MENU CLOSE

Ραγκούσης για νέες κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.: Ο Μητσοτάκης παραδέχεται αποτυχία στον τομέα της ασφάλειας

06.02.2020 16:05
ragkousis.jpg

 

Για «κυβερνητική αποτυχία στον τομέα της ασφάλειας, ειδικά στην Αττική» κάνει λόγο ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης σε δήλωσή του για τις νέες κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία.

Αναλυτικά, η δήλωση του Γιάννη Ραγκούση:

«Οι νέες κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία, αποτελούν αδιαμφισβήτητη πλέον παραδοχή από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό της κυβερνητικής αποτυχίας στον τομέα της ασφάλειας, ειδικά στην Αττική. Οι κ.κ. Μητσοτάκης – Χρυσοχοΐδης, αποστράτευσαν το Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής και το Γενικό Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδας, τους οποίους, είχαν οι ίδιοι τοποθετήσει στις συγκεκριμένες θέσεις στις πρώτες κομματικές κρίσεις που πραγματοποίησαν τον Ιούλιο του 2019.

Ουσιαστικά έτσι η ίδια η κυβέρνηση επιβεβαίωσε την πολύμηνη κριτική μας για όσα απαράδεκτα έχουν συμβεί στα Εξάρχεια, το Κουκάκι και συνολικά στην Αττική.

Σήμερα για την αύξηση της εγκληματικότητας στην Αττική επιχείρησαν να φορτώσουν την ευθύνη στη φυσική ηγεσία. Αύριο, θέλουν δεν θέλουν, θα την αναλάβουν οι ίδιοι».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:01