search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:43
MENU CLOSE

Νέα επίθεση ΠΑΟΚ στον Αυγενάκη – Σε αγωγές και μηνύσεις προχώρησε ο Ολυμπιακός

06.02.2020 16:43
Νέα επίθεση ΠΑΟΚ στον Αυγενάκη - Σε αγωγές και μηνύσεις προχώρησε ο Ολυμπιακός - Media

 

Νέο επεισόδιο στην κόντρα του ΠΑΟΚ με τον Λευτέρη Αυγενάκη. Για τερατώδη ψέματα, γελοία μυθεύματα, κάνει λόγο ο Ολυμπιακός.

Ο «δικέφαλος» επαναφέρει το θέμα με την ΕΕΑ, τονίζοντας ότι δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμη το σκεπτικό για την εισήγηση της για την πολύκροτη υπόθεση με την Ξάνθη και «επιτίθεται» (χαρακτηρίζοντάς τον εντολοδόχο) στον υφυπουργό Αθλητισμού. 

Από την άλλη πλευρά η ΠΑΕ Ολυμπιακός, που με αιχμηρό τρόπο απαντάει στον ΠΑΟΚ μέσω ανακοίνωσης, έχει προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές.

Μάλιστα, στην ερυθρόλευκη ανακοίνωση γίνεται λόγος για «γελοία μυθεύματα και σενάρια για συναντήσεις, -που ποτέ δεν έγιναν-, στελεχών της ΠΑΕ με τρίτους».

H ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες ενός παραληρηματικού μονολόγου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της ιδιοκτησίας της.

Πρόκειται για ένα σχέδιο κατ’ αρχήν δημιουργίας υποτιθέμενων πολιτικών, εθνικών και αθλητικών «αντιπάλων» των ευρύτερων συμφερόντων Σαββίδη και απόπειρας ηθικής εξόντωσής τους με τερατώδη ψέματα, γελοία μυθεύματα και σενάρια για συναντήσεις, -που ποτέ δεν έγιναν-, στελεχών της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με τρίτους.

Όλα αυτά ως επικοινωνιακό αντιστάθμισμα στο αδιέξοδό τους και στον αντίκτυπο, που προκάλεσε στην κοινή γνώμη η απόφαση της ΕΕΑ, που διαπίστωσε τις απίστευτες παρανομίες της ιδιοκτησίας του ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν ακολουθεί ποτέ τους παραληρηματικούς διαλόγους και δε θα συμμετέχει σε επικοινωνιακά παιχνίδια, που υποθάλπουν διχασμό και αποπροσανατολισμό.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ απευθύνεται θεσμικά, όπου προβλέπεται.

Τόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης όσο και η ΠΑΕ Ολυμπιακός και στελέχη της έχουν προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές κατά των μισαλλόδοξων φερέφωνων της ιδιοκτησίας του ΠΑΟΚ καθώς και όλων όσων τους συνδράμουν σε έναν αγώνα ευτελισμού των θεσμών, που αποσκοπεί στη μη αποκάλυψη των παρανομιών τους. Πλανώνται πλάνην οικτράν όσοι νομίζουν, ότι με αυτό τον τρόπο ασκείται πίεση σ’ αυτούς που καλούνται να αποφασίσουν για τις παρανομίες τους.

Η πολυϊδιοκτησία απαγορεύεται και αυτό κρίθηκε ήδη με 4-1 και κανένας Έλληνας δεν πιστεύει το αντίθετο, όσο και αν κάποιοι προσπαθούν απεγνωσμένα για αυτό!!»

Με πληροφορίες από sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:35