search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:17
MENU CLOSE

«Σφάχτηκαν» στο Twitter η Nicki Minaj και ο πρώην της: «Ήξερες ότι ο αδερφός σου βίαζε το μικρό κορίτσι» (Photos)

06.02.2020 16:45
«Σφάχτηκαν» στο Twitter η Nicki Minaj και ο πρώην της: «Ήξερες ότι ο αδερφός σου βίαζε το μικρό κορίτσι» (Photos) - Media

 

Η Nicki Minaj και ο πρώην σύντροφός της Meek Mill ξέθαψαν του «τσεκούρι του πολέμου» στο Twitter το βράδυ της Τετάρτης.

Η 37χρονη βρέθηκε στη θέση να ανταλλάζει «καρφιά» με τον 32χρονο ράπερ, αφού έκανε like σε μια φωτογραφία που είχε αναφορά στον νέο σύζυγό της Kenneth Petty.

Η Nicki δημοσίευσε μια φωτογραφία του ράπερ, που κοιτάει το κινητό του τηλέφωνο, γράφοντας: «Τα δάχτυλα της σκανδάλης στρέφονται στα δάχτυλα του Twitter κακοφτιαγμένο πρόσωπο μ@λ@κ@ που έχει εμμονή με τη Βασίλισσα (Queen)».

Στη συνέχεια, είπε ότι ο Meek είχε καταληφθεί από τη ζωή της και ότι οι ενέργειές του ήταν ταπεινωτικές για τη σύντροφό του, μια σχεδιάστρια μόδας.

Τότε, ο Meek έσπευσε να πει ότι η φίλη του Milan Harris, αλλά διέγραψε στη συνέχεια την ανάρτησή του στο Twitter.

«Ο μ@λ@κ@ς έκανε αναρτήσεις για τον άνδρα μου εδώ και ένα χρόνο τώρα», είπε η Nicki Minaj. «Μάλιστα πήγε στη σελίδα μου για να τον δει, αλλά ήταν μπλοκαρισμένος. Μ@λ@κ@ μου, προχώρα. Ξέρω ότι είσαι ντροπιασμένος», πρόσθεσε

Αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό στο οποίο ο Meek ήταν ο ίδιος σε ένα κατάστημα του West Hollywood όταν «πιέστηκε» από τον Petty, σύμφωνα με το The Daily Beast.

Τα πράγματα εντάθηκαν όταν ο Meek αναφέρθηκε στον αδελφό της Minaj, Jelani Maraj, ο οποίος τον περασμένο μήνα καταδικάστηκε σε 25 χρόνια κάθειρξης σε φυλακή στη Νέα Υόρκη αφού βίασε επανειλημμένα ένα 11χρονο παιδί ενώ η μητέρα του ήταν στη δουλειά.

Ο 41χρονος βρέθηκε ένοχος «αρπακτικής σεξουαλικής επίθεσης εναντίον παιδιού και θέτει σε κίνδυνο την ευημερία ενός παιδιού» το 2017 και ο δικαστής του ανώτατου δικαστηρίου του Nassau, Robert McDonald, αρνήθηκε να του δώσει μια απαλή ποινή.

«Λυπάσαι που είσαι πρόθυμη να καταρρεύσεις τον άνθρωπο σου επειδή χάνεις τώρα και όλοι στη βιομηχανία σου ξέρουν ότι είσαι κακό άτομο» είπε ο Meek. «Ήξερες ότι ο αδελφός σου βίαζε το μικρό κορίτσι γι ‘αυτό έφυγα από εσένα!», συμπλήρωσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:17