04/06/2020 12:14:44

Πεντάχρονο κοριτσάκι πέθανε όταν ήπιε κατά λάθος νερό από το μπουκάλι από το οποίο η μητέρα του είχε καπνίσει κρυσταλλική μέθαμφεταμίνη (Photos)

Πεντάχρονο κοριτσάκι πέθανε όταν ήπιε κατά λάθος νερό από το μπουκάλι από το οποίο η μητέρα του είχε καπνίσει κρυσταλλική μέθαμφεταμίνη (Photos)  - Media

 

Η κρυσταλλική μέθη η κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη είναι ένα βαρύ ναρκωτικό που οι χρήστες το καπνίζουν από ένα γυάλινο σκεύος σαν ναργιλέ, ή από ένα ειδικά διαμορφωμένο γυάλινο μπουκάλι. Η μητέρα της 5χρονης, η Στεφανία Αλαβαράδο το προηγούμενο βράδυ είχε κάνει σε έναν τέτοιο μπουκάλι με νερό που λειτουργεί σαν ναργιλές, κρυσταλλική μέθη.

Η μικρούλα Σοφία σηκώθηκε το βράδυ από τον ύπνο της και διψούσε. Ψαχουλευτά βρήκε το σκεύος γεμάτο νερό και το ήπιε όλο.

Σε λίγο άρχισε να έχει παραισθήσεις, αλλά η μητέρα της αντί να την πάει στο νοσοκομείο, γονάτισε δίπλα της και άρχισε να ψιθυρίζει προσευχές και να διαβάζει αποσπάσματα από τη Βίβλο, ενώ όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, έπεσε σε κώμα και τελικά πέθανε. Οι γιατροί δεν πρόλαβαν να κάνουν το παραμικρό. Σε εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι το κοριτσάκι είχε εξαιρετικά αυξημένα επίπεδα μεθαμφεταμίνης στο αίμα της.

 Η μητέρα συνελήφθη αμέσως από την αστυνομία.

Η Αλαβαράδο δήλωσε ότι έκανε κρυσταλλική μέθη για να ξεπεράσει το γεγονός ότι έμεινε άνεργη.  

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.