search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 23:17
MENU CLOSE

Για την ευρωπαϊκή βοήθεια στις επενδύσεις συζήτησαν Γεωργιάδης – Τζεντιλόνι

06.02.2020 17:37
Για την ευρωπαϊκή βοήθεια στις επενδύσεις συζήτησαν Γεωργιάδης - Τζεντιλόνι - Media

 

Η αξιοποίηση, με πιο αποτελεσματικό τρόπο, της ευρωπαϊκής βοήθειας για επενδύσεις, ήταν το βασικό θέμα της συνάντησης που είχε σήμερα, Πέμπτη, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, με τον επίτροπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αρμόδιο για θέματα Οικονομίας, Πάολο Τζεντιλόνι, που βρίσκεται στην Αθήνα.

Στη συνάντηση έλαβαν μέρος οι υφυπουργοί Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χρίστος Δήμας και Γιάννης Τσακίρης και ο γενικός γραμματέας Ιδιωτικών Επενδύσεων και Συμπράξεων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ), Νίκος Μαντζούφας.

Σύμφωνα με το insider μετά τη συνάντηση, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του υπουργείου, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε:

«Η συνάντηση με τον Επίτροπο ήταν ιδιαίτερα παραγωγική. Προχωρήσαμε σε επισκόπηση του υλοποιούμενου προγράμματος μεταρρυθμίσεων, με γνώμονα πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε με πιο αποτελεσματικό τρόπο την ευρωπαϊκή βοήθεια για επενδύσεις».

 

Από την πλευρά του, ο κ. Τζεντιλόνι σημείωσε:

«Η συνάντηση με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, ήταν εποικοδομητική. Πιστεύω ότι η περίοδος αυτή για την Ελλάδα είναι περίοδος επανενεργοποίησης της οικονομίας. Για τη δημοσιονομική κατάσταση της Ελλάδας, τα νέα είναι καλά και χρειάζεται να αξιοποιήσουμε αυτό το παράθυρο ευκαιρίας για την τόνωση της ελληνικής οικονομίας, ιδίως με επενδύσεις. Αυτός είναι ο τομέας που η Ελλάδα και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα συνεργαστούν στενά τους επόμενους μήνες».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03