01/12/2020 07:29:23

Ελένη Ράντου: Πώς αντέδρασε όταν έμαθε όταν ήταν η δεύτερη επιλογή του Ρώμα για το «Κωνσταντίνου & Ελένης» (Video)

Ελένη Ράντου: Πώς αντέδρασε όταν έμαθε όταν ήταν η δεύτερη επιλογή του Ρώμα για το «Κωνσταντίνου & Ελένης» (Video) - Media

 

Στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day» μίλησε η Ελένη Ράντου αναφερόμενη -μεταξύ άλλων- στη δημοφιλή σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» η οποία προβάλλεται κατ’ επανάληψη τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία.

Η ηθοποιός αρνήθηκε ότι είχε γίνει κάποια σοβαρή συζήτηση να συνεχιστεί και τρίτη χρονιά η σειρά, ωστόσο, η ίδια θεωρεί σε κάθε περίπτωση δε θα ωφελούσε.

«Είναι βλακείες ότι αρνήθηκα το να συνεχιστεί για τρίτη χρονιά το Κωνσταντίνου και Ελένης. Ούτε πολλά λεφτά παίρναμε, ούτε πολλά λεφτά θα παίρναμε. Ποτέ δεν κινήθηκα με οικονομικό άξονα γύρω από τις δουλειές. Απλώς ένιωσα πως είχε τόσο πολύ δέσει αυτή η ομάδα και είχε φτάσει στο πικ της συνεργασίας, που με τρόμαζε ότι μπορεί μια επόμενη χρονιά μπορεί να μην ήταν τόσο δεμένη όσο οι προηγούμενες. Τώρα, αν τα θυμάται αλλιώς ο Χάρης, δεν ξέρω. Εγώ θυμάμαι να είναι από όλους συμφωνημένο ότι αυτό κάπου τελειώνει στη δεύτερη χρονιά και δεν θυμάμαι να είχε γίνει καμία σοβαρή μεγάλη κουβέντα για να πήγαινε τρίτη χρονιά. Μπορεί να είχε γίνει με τον Χάρη που να μην την είχα μάθει», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το γεγονός ότι η ίδια αποτελούσε τη δεύτερη επιλογή του Χάρη Ρώμα για τον ρόλο, η Ελένη Ράντου δηλώνει ότι το γνώριζε και ότι το βρίσκει πολύ φυσιολογικό, καθώς η σειρά ήταν επηρεασμένη από ένα θεατρικό της Δήμητρας Πααπδοπούλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.