search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:37
MENU CLOSE

Διάσημος παρουσιαστής πρωινού αποκάλυψε ότι είναι γκέι-Είναι παντρεμένος 27 χρόνια με δύο κόρες (Photos)

07.02.2020 13:02
Διάσημος παρουσιαστής πρωινού αποκάλυψε ότι είναι γκέι-Είναι παντρεμένος 27 χρόνια με δύο κόρες (Photos) - Media

 

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στη βρετανική κοινή γνώμη η ανάρτηση του διάσημου παρουσιαστή Φίλιπ Σκόφιλντ στο Instagram, μέσω της οποίας αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Σύμφωνα με το huffingtonpost ο παρουσιαστής της εκπομπής This Morning στο τηλεοπτικό δίκτυο ITV έγραψε: «Ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει στην φαινομενικά τέλεια ζωή ενός ανθρώπου, τι θέματα αντιμετωπίζει ή την κατάσταση της ευημερίας του – και έτσι δεν θα ξέρετε τι με ″τρώει″ τα τελευταία χρόνια. Με τη δύναμη και την υποστήριξη της συζύγου και των παιδιών μου, έχω αποδεχθεί το γεγονός ότι είμαι ομοφυλόφιλος».

Βρετανία: Ο διάσημος παρουσιαστής Φίλιπ Σκόφιλντ αποκάλυψε ότι είναι

Περιγράφοντας τη γυναίκα του (σ.σ. με την οποία είναι παντρεμένος 27 χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο κόρες) ως «απίστευτη» και την «πιο καλοσυνάτη ψυχή που έχει συναντήσει ποτέ» ο Σκόφιλντ εξήρε επίσης τις «εκπληκτικές» κόρες του, προσθέτοντας: «Τόσο η δική μου οικογένεια όσο και της Στεφ με έπληξαν με την αγάπη τους, την άμεση αποδοχή και την υποστήριξη. Φυσικά, ανησυχούν για την Στεφ, αλλά ξέρω ότι θα μας στηρίξουν και τους δύο. Οι φίλοι μου είναι οι καλύτεροι, ειδικά η Χόλι [Ουίλομπι, συμπαρουσιάστρια του στην πρωινή εκπομπή] , που ήταν τόσο ευγενική και συνετή – και που με αγκάλιασε καθώς έκλαιγα με αναφιλητά στον ώμο της. Στην ITV, δεν μπορούσα να ελπίζω ότι θα συνεργαστώ με πιο θαυμάσιες, υποστηρικτικές ομάδες».

Βρετανία: Ο διάσημος παρουσιαστής Φίλιπ Σκόφιλντ αποκάλυψε ότι είναι

Η ανάρτησή του τελείωσε με αίτημα προς όλους να είναι «ευγενικοί, ειδικά με την οικογένειά του».

Λίγο μετά την δημοσίευση της δήλωσής του, ο Σκόφιλντ εμφανίστηκε κανονικά στην εκπομπή του και μίλησε ανοικτά στον αέρα για αυτή την αποκάλυψη-βόμβα.

Τόσο ο ίδιος όσο και η συμπαρουσιάστριά του συγκινήθηκαν και δάκρυσαν ενώ ο Σκόφιλντ απάντησε χωρίς δισταγμό για την πιθανότητα ενός μελλοντικό ειδυλλίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:37