search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:18
MENU CLOSE

Σκόνη και θρύψαλα

26.02.2010 17:53
Σκόνη και θρύψαλα - Media

Το διάολο μας θα πληρώσουμε πάλι… Το κλιμάκιο των ελεγκτών των διεθνών οργανισμών τα έκανε σκόνη και θρύψαλα και… τελικά δεν πείστηκε από τα μέτρα και τις προβλέψεις της ελληνικής κυβέρνησης, και ζήτησε πρόσθετα μέτρα – συνολικού ύψους 4,8 δισ. ευρώ – για την πιστή εκτέλεση του Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης. Παράλληλα, η Κομισιόν επιμένει στην κατάργηση του 14ου μισθού…Θέλει ντε και καλά να σφίξει εντελώς το ζωνάρι μας!!! Εντωμεταξύ ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου εμφανίστηκε στο βήμα της Βουλής  άνετος (!) τονίζοντας ότι «Θα βγούμε από την κρίση με το κεφάλι ψηλά… Σίγουρα οι Έλληνες μπορούμε καλύτερα και θα τα καταφέρουμε».

Το διάολο μας θα πληρώσουμε πάλι… Το κλιμάκιο των ελεγκτών των διεθνών οργανισμών τα έκανε σκόνη και θρύψαλα και… τελικά δεν πείστηκε από τα μέτρα και τις προβλέψεις της ελληνικής κυβέρνησης, και ζήτησε πρόσθετα μέτρα – συνολικού ύψους 4,8 δισ. ευρώ – για την πιστή εκτέλεση του Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης.
Παράλληλα, η Κομισιόν επιμένει στην κατάργηση του 14ου μισθού…Θέλει ντε και καλά να σφίξει εντελώς το ζωνάρι μας!!!

Εντωμεταξύ ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, εμφανίστηκε στο βήμα της Βουλής  άνετος (!) τονίζοντας ότι «Θα βγούμε από την κρίση με το κεφάλι ψηλά… Σίγουρα οι Έλληνες μπορούμε καλύτερα και θα τα καταφέρουμε»

Επεσήμανε βέβαια το αυτονόητο: «αν η οικονομία μας κατέρρεε, τα πρώτα θύματα θα ήταν τα ασθενέστερα στρώματα»… Συνέχισε όμως ότι «Αυτό που διασφαλίζουμε  είναι ότι όλοι θα συμβάλουν αναλογικά, δεν θα πληρώσουν την κρίση αυτοί που έχουν τη λιγότερη ευθύνη για τη δημιουργία της. Οι έχοντες και κατέχοντες θα αναλάβουν αυξημένο βάρος».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:14