search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 04:44
MENU CLOSE

Λέσβος: Προσωρινά ελεύθεροι οι επτά συλληφθέντες της Μόριας – Τον Ιανουάριο του 2021 η δίκη

07.02.2020 17:27
Λέσβος: Προσωρινά ελεύθεροι οι επτά συλληφθέντες της Μόριας - Τον Ιανουάριο του 2021 η δίκη - Media

 

Ελεύθερους άφησε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης σήμερα το απόγευμα, τους επτά συλληφθέντες αργά χθες το βράδυ μέσα στο χωριό της Μόριας, κατηγορούμενοι σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας γιατί «ενώθηκαν με σκοπό την από κοινού διάπραξη εκνόμων ενεργειών, κυρίως σε βάρος αλλοδαπών μεταναστών». Παραπέμφθηκαν δε να δικαστούν σε τακτική δικάσιμο τον Ιανουάριο του 2021.

Οι επτά καθώς και δύο ακόμη άτομα που έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται στο πλαίσιο του αυτοφώρου, κατηγορούνται για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και σύσταση εγκληματικής ομάδας, με την επιβαρυντική περίπτωση πράξεων που διώκονται και με τον αντιρατσιστικό νόμο.

Οι συλληφθέντες έφεραν αυτοσχέδια ξύλινα ρόπαλα, μεταλλικές ράβδους και κουκούλες full face.

Είναι όλοι μόνιμοι κάτοικοι Λέσβου, ηλικίας 17 έως 24 ετών, ελληνικής καταγωγής εκτός από δυο που είναι αλβανικής και βουλγαρικής καταγωγής, μεταξύ των οποίων και δύο ανήλικοι. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15